שאלה...

dj soul

New member
שאלה...

האם אלוהים יכול לקחת מישהו, בגלל מישהו אחר? בגלל משהו שמישהו אמר?

יולי

התשובה לשאלתך היא: לא! יש תרבויות שיש בהם רופאי אלילים והם כן מסוגלים להמית אדם. כיצד זה נעשה? רופא האליל מקלל את אותו אדם והאדם , שהינו חדור אמונה רבה וגדולה כי רופא האליל מקושר לרוחות, מאמין כי בקללתו, אכן ימות. ולמעשה, הוא ממית את עצמו - באמונתו. כל מה שקורה לנו ונגרם לנו - קורה לנו רק בגללנו ולא בגלל אחר.

FireBat

New member
חת שפ סות

אני מסכים איתך שכל מה שקורה לנו הוא כתוצאה מהתנהגות שלנו. אבל אני חושב שיש מצבים שבהם אדם אחד מקלל אדם שני (לא משנה איך - מאגיה שחורה וכו´), ולמרות שהאדם השני לא יודע שקיללו אותו הוא סובל מהקללה. מהי קללה? כמות אדירה של אנרגיות שליליות שמכוונות כלפי אדם מסויים. למרות זאת אני מאמין שהאדם לא יאפשר למשהו לפגוע בו (כנ"ל מחלות) אם לא יהיו לו "חורים" בהתנהגותו, הכל תלוי בקבלה שלו של הדברים. אם נקבל את המציאות ואת האנשים סביבנו כמו שהם, אנחנו לא נאפשר וגם מלמעלה לא יאפשרו לפגוע בנו. כי כל דבר שקורה לנו הוא מסר, אם קורה לנו משהו סימן שעשינו משהו לא נכון שהביא את זה עלינו.

tanka

New member
לא../images/Emo23.gif

לא!!! אבל את\ה בהחלט יכולה להרגיש ככה ולחוות את זה ככה בגלל שזה מה שבחרת לעשות. כל מי ש"הולך" מעמנו,הולך בגלל שזו היתה בחירה שלו! ללכת. ושיהיה לך שבוע טוב מלא אהבה

למעלה