שאלה

shaichor

New member
שאלה

קראתי את המאמרים לגבי הגנה על מחשב בדף הראשי.. אך בעייתי לא נפתרה.. כיצד אני מונע ממשתמשים ב- ICQ לגלות את כתובת ה- IP שלי..

בבקשה.

כנס לאפשרויות של האי סי קיו כנס לאבטחה . ישנם שם שלושה אפשרויות , בחר ב " אל תיצור קשר ישיר עם אף גורם " ------- עכשיו , רק ברגע שתיצור צא´ט ( chat ) או תשלח קובץ למישהו הוא יוכל לזהות את האי פי .

o a k y

New member
תוכל בבקשה להסביר, איך עושים

את זה באיסיקיו בשפב האנגלית?

shaichor

New member
בבקשה..

הנה התמונה של השלב הראשון.. נכנסים ל- MAIN ואח"כ Security

shaichor

New member
והשלב השני

הולכים לאפשרות PEER TO PEER ומסמנים- את האופציה השלישית..

chaofix

New member
אולי תוכל לעזור

שלום יש לי בעיה מסויימת עם ה ICQ שלי. כאשר אני משנה את הגדרות האבטחה של ה ICQ, אני לא יכול לקבל קבצים למרות שהשינוי היחיד שאני עושה זה קבלה אוטומטית של קבצים.... לא משנה שום דבר אחר (כמו בתמונה המצ"ב). יש לך סברה מדוע זה ככה? אציין רק, שאני משתמש ב ICQ 2003 ובגרסה 2002 לא הייתה לי בעייה כזו.

lexomaniac

New member
ככה

אתה מסתיר את האיפי שלך ממשתמשים אחרים אז הם לא יכולים לשלוח לך קבצים. אין להם כתובת לאן לשלוח.

chaofix

New member
העניין הוא

שלום תודה על התשובה, אך משום מה אינני משנה שום הגדרה למעט הקבלה האוטומטית. אין אני משנה מעבר לכך כלום. בשני המחשבים האחרים אשר ברשותי, יש גרסה 2002 ושם אכן אני מצליח לקבל קבצים בצורה אוטומטית. ניסיתי לשנות את ההגדרות שלי שיהיו אותו הדבר בדיוק כמו בשני המחשבים ההם, אך ללא הצלחה. האם ישנה דרך להעביר את קבצי הנתונים (ההיסטוריה) חזרה לגרסה 2002?

למעלה