שאלה...

dcrazy

New member
שאלה...

מצטער שאני חוזר שוב על השאלה פשוט לא ענו לי עליה.... אם מישהו יודע אני צריך את המתכון של וונדן וומן זה משקה בבלקוני בתל אביב... תודה מראש dcrazy

marsala

New member
אם אתה רוצה אפשר גם בעברית../images/Emo45.gif

Wonder Woman -------------------------------------------------------------------------------- Ingredients: 2 oz Midori melon liqueur 2 oz Peach schnapps 3 oz Orange juice 1 oz Pineapple juice 2 oz Cranberry juice Mixing instructions: Fill hurricane glass with ice. Add ingredients in order listed. Don´t stir! Should have three layers; green, orange, and red. Garnish with a cherry. Creator/contributor´s comments: Sweet drink -- ladies love it. Party Punch Originated in Corvallis, Oregon at the Royal Pacific Lounge. Has swept the state and is a popular drink at virtually every bar. Enjoy!

dcrazy

New member
אני אשמח מאוד...

לקבל את המתכון בעברית. תודה מראש dcrazy

meiCR

New member
הוונדר וומן של הבלקוני

2 וודקה 2רום 2טקילה 2ג´ין 3 גרינדין תפוזים טבעי עד הסוף אבל אחי לך על המומו

dcrazy

New member
תודה...

אני ינסה את המומו פעם הבאה שאני יגיע לבלקוני :) וחוץ מזה אם אתה יודע את המתכון של מומו אני וmeimis ושאר הפורום נשמח לקבל. וחוץ מזה מה הכמות שיוצא מהמתכון של וונדר וומן כי זה נראה הרבה או מעט מידי כי שהייתי שם הברמן הכין את המשקה בג´ריקן וכל פעם מזג לקנקן והמתכון שנתת לי זה נראה לאיזה כוס וחצי משהו כזה, אני טועה או לא?

meiCR

New member
תגובות

בבלקוני אם מכינים את הוונדר וומן והמומו במכונות מיצים שזה 12 ליטר הכמיות הם פחות או יותר לקרף של 2\1 ליטר שזאת הכמות שמגישים אבל תנסו לפי הטעם האישי. מומו זה מיץ קרנברי אם וודקה אבסולוט ו מלא שנפסים זה הכי שהצלחתי לראות ולשמוע. ומספיק לזיין את השכל על כמויות קוקטלים זה כמו בישול מתבלנים לפי הטעם.

מצטער, אבל זה נשמע זוועתי ../images/Emo6.gif

קוקטיילים כאלה הם הסיבה שהפסקתי לשתות קוקטיילים

למעלה