שאלה

itan1

New member
שאלה

איך זה שפרסום בשיטת "התגובה הישירה" לא נפוץ בישראל (בניגוד מוחלט לארצות הברית לדוגמא)? תודה

itan1

New member
סליחה היה לי בלבול, זאתי השאלה:

איך זה שבארצות אחרות (כמו בארצות הברית) מאוד נהוג במודעות עיתון (בעיקר) לצרף טופס (לשליחה) שבו ממלאים פרטים, להזמנת המוצר שהפרסומת מפרסמת, ובישראל לא?

ניסיון לענות

האמת, אני לא מכיר את סוג המודעות שעליהן אתה מדבר, חוץ מדברים ספציפיים כמו מודעות של עשיית מנוי למגאזינים שבהם אכן מצורפת מעין גלויה וזה גם מקובל בחלק מהמגאזינים בארץ. בכל אופן התגובה הישירה למודעה או כמו שנהוג לכנותה ההנעה לפעולה מאוד מקובלת גם בפרסום בארץ. נהוג שבסוף המודעה יש קריאה לפעולה כמו קנה עכשיו, חייג לפרטים וכד וכן מצורף מספר טלפון, כתובת אינטרנט וכדומה. ההנחה היא שכדי להניע את הצכן, פעולה פשוטה כמו להרים מספר טלפון היא יותר אפקטיבית מאשר לדרוש ממנו לשלוח גלויה. בייחוד בימינו. עניתי לך?

amiro007

New member
ואני מחזק את דבריך ואומר

אם כבר דיברנו על דרייב... אז שים לב איתן שלפעמים הגופן שמצוי במודעה שמורה לך ללכת לקנותאתהמוצר מוטה קצת על על צידו..כמו במסמך וורד וזה בשביל לתת לך את הפוש הנוסף לקנייה.. ולא אחת השתמשתי בטריק הזה..רוב הפעמים הוא עבד... ואני לא רוצה לספר מה היה בשאר הפעמים

itan1

New member
אני מצרף 4 מודעות

מתוך הספר של אוגילבי. אגב חשבתי שאולי בספר יש הרבה מודעות עם השיטה של טפסים, כיוון שהמודעות עצמן דיי ישנות, וכיום לא מישתמשים בשיטה זאת כול כך, ולכן בישראל אין את השיטה כול כך הרבה. ודבר אחרון כותבים את שמי כך: איטן ולא איתן (הרבה טועים). תודה רבה לשניכם.

למעלה