שאלה!

האחד 2

New member
שאלה!

הורדתי כמה קליפים של דרגון בול ובכולם רואים את אותו רע הוספתי תמונה. אפשר לקבל קצת פרטים עליו?

KKANY

New member
הנה פרטים

ברולי הוא סייאן שנולד באותו יום עם גוקו ברולי שונא את גוקו (לא יודע למה ) המלך ווגיטה פחד ממה שהוא יעשה שהוא יגדל אז הוא ניסה להרוג אותו שהוא היה תינוק אבל ברולי שרד אחריי הרבה שנים ברולי פגש את גוקו (סרט 8 , 10 , 11 ) אבל גוקו "הרג" אותו (בסרט 8 ) אחריי זה ברולי חזר בסרט 10 והוא נילחם בגוהן גוטהן וטראנקס וגוהן וגוטהן הרגו אותו בםרט 11 החיו אותו כלוחם ביו וגוהן וטראנקס וקרילן הרגו אותו לתמיד

Prophet

New member
../images/Emo58.gif אבל זה לא ברולי!כנס האחד!

דוקטור אחד ששמו דוקטור גרו, יצר מספר אנדרוידים (רובוטים שנבנו ע"י מחשב ולא נודלו). את דוקטור גרו החבורה הרגה אבל המחשב שלו לא נהרס. המחשב שלו יצר לבד שלושה אנדרוידים שיצאו להרוג את גוקו. לאחר ששניים מתו, הזה שנותר שידרג את עצמו בכך שלקח את חלקיהם והוא הפך לסופר אנדרויד. הדמות שבתמונה היא סופר אנדרויד.

Son Gohan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאיפה הבאת את השטויות האלה?!?! ממר נבות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "המלך ווגיטה פחד ממה שהוא יעשה שהוא יגדל אז הוא ניסה להרוג אותו שהוא היה תינוק" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!! לא!

Gohan

New member
הוא צודק...

אבא של בג´יטה ציווה להרוג את ברולי ופאראגאס, אבא שלו, מחשש שברולי ייגדל וישמיד את הסיאנים..

KKANY

New member
לידעתכם

אני לא רשמתי את זה סתם ראיתי אתר עשיתי העתק-הדבק אין לי מושג בדברים האלו

KKANY

New member
מה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה אשכרה חשבת שיש לי
לרשום את כל זה

זה אנדרואיד סופר 13

מסרט 7 אחרי שספג את אנדרואידים 14 ו-15 יש סצנה אחת שגוקו נלחם בו, הוא תופס לגוקו את הרגל ומחטיף לו בביצים!!! אבל הסיום גדול חבל על הזמן, גוקו עושה גנקי דמה(סיום נפוץ מאוד לכל הסרטים עד עכשיו) ואז הוא הופך לסופר סייאן(דבר מוזר מאוד כי אי אפשר לעשות גנקי דמה כשאתה סופר סייאן כי בשביל לעשות גנקי דמה אתה חייב להיות עם לב טהור וכשהם הופכים לסופר סייאנס יש להם קצת רוע בלב)אז אחרי שגוקו הופך לסופר סייאן הוא בופג לתוך הגוף שלו את הגנקי דמה!!! ומשם....תראו לבד את הסרט!

Brolly

New member
זה אחד מהסרטים האהובים עליי...

אני לא מבין איך אפשר להשוות בין ברולי לבין סופר 13... הם אפילו לא דומים קצת הדבר היחידי שמשותף להם הוא ששניהם ענקיים במצב הכי חזק שלהם...

קרניים

New member
בקשר לברולי

הוא שונא את גוקו כי הוא היה בכיין בטירוף שהוא היה תינוק... ובכה מכל דבר.. ומה .. שמעתי משהו שברולי נולד אם עוצמה אנרגטית עצומה יותר מכול אחד... וכל זה.. מה הסיפור השלם?

roychu

New member
חפש קצת בעמודים של הפורום

מלא אנשים כבר כתבו את זה

Prophet

New member
הנה הסיפור...

ברולי וגוקו נולדו באותו יום. האגדה מספרת ששני סאייאנים נולדים באותו יום הם הופכים ליריבים בנפש. חוץ מזה שגוקו בכה המון וזה שיגע את ברולי ועד היום הוא לא סולח לו היום. מקווה שעזרתי

האגדה היא

שיום אחד יוולד הסופר סייאן האגדי שזה ברולי, שנולד עם כוח של 10,000! אין שום אגדה על שני תינוקיםם שנולדים באותו יום בלה בלה בלה

למעלה