שאלה

manic_subsidal

New member
שאלה

תוך כדי שוטטות בארה"ב חשבתי לעצמי אין פאנקיסטים שחורים?! זה הפך למעין משימה.. וחיפשתי בכל מקום שרק יכולתי אפילו פוזרון קטןטן ושחור שמזכיר טיפה פאנק.. ופשוט לא מצאתי אני לא מדבר על גזענות או משהוא כזה אבל סצם חשבתי לעצמי איך זה שאין בכלל בכלל פאנקיסטים שחורים? ואני מדבר על שחורים כזה.. מה ה גטו ..ניגרים שלל ממש

Sham 69

New member
יש פאנקיסטים שחורים

אבל רוב השחורים בכל מקרה, שרוצים להביע "מחאה" וכל החרא הזה.. פונים יותר לכיוון הראפ..

lithium1914

New member
יש סקייטרים (לפי מה שאני יודע).

אבל לא שמעתי בחיים על אחד בלהקה. וגם ככה אתה לא מוצא הרבה ראפ מיינסטרימי עם "מחאה". גם לא נראה לי שבשוליים. הם כל היום עסוקים באיזה טומי הילפיגר חדש לקנות.

ShLuMp

New member
ראיתי להקה עם סולן קושי

אני לא מצליח להזכר איך קראו להם...! אבל ראיתי... היה לו רסטות כאלה והוא היה קושי אבל לא קושי קשוח סתם קושי אוי זה נשמע ממש גזעני באמת...

lithium1914

New member
Rage Against The Machine, אולי?

כי הסולן שלהם נראה כזה חצי-שחור, אבל הוא היספני אם אני לא טועה. בכל אופן, יש להם אידאולוגיות די פאנקיסטיות, אבל המוזיקה לא ממש. למרות שאני ממש ממש אוהב אותם. הדיסק האחרון (Renegades) כזה דיסק פיצוץ.

manic_subsidal

New member
כן עזבו סצם יצא גזעני

התחיל בתור מחשבה משעשעת אבל זה סצם נשמע גזעני

ב.ן.נ.ת.ן

New member
הסולן

אבל הם התפרקו ויש כושים, בדיוק כמו שיש בנות גם זה אולי נדיר יותר (כי הפאנק הוא המוזיקה של מעמד העובדים הלבן) אבל אם תחפש טוב טוב אולי תמצא

AFIreinside

New member
כן

נדמה לי ראיתי באתר של הwarped tour איזה אחד כזה עם מוהיקן ובלאגנים.. תחפש אם זה ממש חשוב לך

LostForWords

New member
כן

זה כנראה אותו אחד שאני ראיתי בוורפד(בניו יורק). היה לו מוהוק ולא היתה לו חולצה, אני חושב שראיתי אותו בפיט של ביגויג...

pikitup

New member
שחורים ופאנק, פאנק ושחורים

דווקא יש שחורים בפאנק.. אבל יותר בסקא.. כי סקא זה מהנשמה וידוע שלשחורים יש נשמה (soul) גדולה מאוד.. כן.. נדמה לי שזה היה נשמה שגדולה.. לCitizen Fish הסקא-פאנק-פ´אנק (ואני מאוד מקווה שזה אכן הם מי שאני חושב עליהם) יש סולן כושי בעל מוהייקן לתפארת (ונדמה לי גם שכל שאר חברי הלהקה שחורים אבל אני לא רוצה להשבע שבועת שקר)

^NB^

New member
אבל יוני ידידי

הוא שאל על הפאנק ולא על הסקא המזדיין שלך לאף אחד לא אכפת מהסקא שלך.

למעלה