שאלה...

GirlFriend

New member
שאלה...

ילדים מהכיתה שלכם (לא ממש קרובים..
) יבקשו ממכם להעתיק עבודה להגשה בהיסטוריה (עם מורה מאלה שחשוב להצליח אצלהן..) עבודה אומנם לא ביג דיל, 2 עמודים..סדגש| היית נותנים להם להעתיק

לא!../images/Emo11.gif

זה לא יעזור לו להצליח בחיים... ואם אכפת לו, שיעשה !!! אם לא אכפת לו... אז למה הוא צריך להעתיק ? וזה לאותה מורה...? עבודה שגם את הגשת\צריכה להגיש ? אם כן עוד יותר לאאאאאאאאאאאא !!! וזה יהרוס לו....................... הוא לא יהיה שמח עם הציון שלו. ואם כן, אז עזרת למישהו לשקר. לא חבל................?

תאמיני לי ש...

עבודה בהיסטוריה גם ככה לא תעזור לו להצליח בחיים... וחוץ מזה אני בטוח שהוא יהיה שמח עם ציון של 80 בעבודה שהוא העתיק מאשר 0 בעבודה שהוא לא הגיש...

Benja GiRl

New member
ללאאאאא

קודם כל, אם זה לא מישהו קרוב, את לא חייבת לו כלום!!! ותראי, אם זה להגשה... יש שתי אפשרויות למה שייקרה: - המורה רואה שהעבודות זהות -> 0 לשניכם - רק הוא מקבל 0.. זה בכל אופן 0 סתם להסתכן

nobodys girl

New member
לא יודעת..

לפני כמה זמן היה לי קטע מריז היינו במעבדת ביולוגיה והיה צריך להגיד דו"ח ניסוי.. עכשיו ידוע לי שאני קצת סנילית אז כדי לא לדחות לעוד שבועיים ולשכוח מה הלך שם בכלל עשיתי באותו יום וזה היה לאללה קשה ולקח משהו כמו שלוש וחצי שעות.. הגשתי את זה בשיעור ביולוגיה הבא כי היא במילא הייתה צריכה לבדוק דוחות ניסוי של קבוצה אחרת בכיתה. מסובך. זה לא העניין בקיצור יום אחרון של חופש חנוכה, יום לפני תאריך ההגשה הבנזוג מעבדה שלי שואל אם עשיתי.. אני כבר מבינה לאן הוא חותר אבל סבבה.. בוא נשחק אותה נחמדים אלי כשאנחנו רק רוצים לנצל אותי "כן. זה לקח לי המון זמן.. אבל יצא שווה. שרטוטים תרשימים עניינים... מה שגורם לה לחיוך על הפנים (כאן יש לציין שיש לנו מורה כלה לחלוטין..) אני בונה על תשעים וחמש פלוס" פה הוא לא עונה לי כמה דקות ואז הוא שואל- "יש מצב שתכתבי שגם אני עשיתי אותה? פה באה שורה של הבטחות מה הוא יעשה בשבילי.. כולל המון הצעות על לסדר בשבילי את היחסים שלי עם כל העולם ואחותו הצולעת גם)" "לא" אני עונה ומוסיפה חיוך "אבל אדוה" הוא אומר מזיין את השכל על זה שמה אכפת י ופה ושם ולא היה לו זמן (נכון.. כל חנוכה? עדיף שישתוק במקום להוציא תירוצים מהתחת) ואז אני מתכננת לו מבצע מפורט על הפריצה לבית של המורה לביולוגיה.. הוא לא ממש מבין מה הקשר ואז אני מסבירה בפירוט עם חיוך מרוצה מעצמי על הפרצוף שכדי לכתוב את השם שלו שם אני אצטרך להכנס לה לבית לחדר עבודה למצוא את זה לתלוש את השער להדפיס אותו מחדש לשים במקום בלי שאף אחד ישים לב... הפשרה בעוד נדיבותי הייתה ששלחתי לו את הדו"ח ניסוי האם הוא העתיק הכל? אני לא יודעת.. אני לא בטוחה שהוא עד כדי כך מטומטם.. ככה או ככה אני הגשתי לפניו ולא אותי המורה שאלה אם יש לי בעיות לימודיות והפרעות התנהגות.. ככה שבטוח שהיא הבינה :) וזהו מה מוסר ההשכל? שבנזוגי למעבדות ביולוגיה סתום כמו בלוק. ומעבר לזה? אין לי מושג... אני לא מבקשת להעתיק מאף אחד, ואומנם לא מרוצה מזה שמעתיקים ממני, אבל כל עוד זה לא מתחיל כאילו בלהתעניין בשלומי ובמצב שלי עם שיעורי הבית ובפרץ פתאומיות קיצוני ממישהו שמכיתה ה לא דיבר איתי אני לרוב מסכימה לילה טוב

אתם לוקחים את זה קשה מידי

תגיעו לכיתה יב´ תבינו שבלי קומבינות לא מסתדרים בבית ספר לא עומדים בעומס... אז נותנים להעתיק למישהו זה לא ניצול - זה נקרא טובה. תגיעו למצב שגם אתם תהיו בעומס ותצטרכו טובה כזאת ויתנו לכם אותו יחס: "לא אני לא שותף לשקר" "זה לא פייר שאני עבדתי על זה שעות ואתה מעתיק את זה בשנייה" וכל מיני משפטים כאלה...

No Name Girl

New member
מה!? מה השטויות האלה?!

זין! אם אני יושבת בבית וקורעת תתחת על עבודה בהיסטוריה ואח"כ איזה מישהו שאני בכלל לא מחליפה איתו מילה בבית ספר, יבוא ויבקש ממני להעתיק אז זה סבבה לתת לו? יענו ביג דיל! זה נקרא טובה! ז-י-ן שישב הוא בבית ויקרע תתחת על עבודה ונראה אח"כ אם הוא מוכן לתת למישהו שלא הזיז אצבע על העבודה להעתיק. וברור, ברור שאם מישהו יגיד לי לא אני לא שותף לשקר אני אבין אותו כי דאמט, זה שקר, לא שאני בכלל אעשה את זה כי מי שעשה תעבודה כנראה, מין הסתם, השקיע בה.

טוב

תרגעי שתי מים ותנשמי עמוק את קרעת תתחת סבבה קבלי ציון טוב מה איכפת לך שמישהו אחר יקבל גם ציון טוב? נגיד הברזת מבית ספר אמרת שאת חולה (אוי לא זה שקר!!!) דאמט זה שקר בגלל השקר הזה (חס וחלילה) לא יורידו לך ציון על העדרות... זה יהיה הסוף!!! אני לא מאחל דבר כזה לאף אחד.... הסיבה היחידה זה שאתם מרגישים שאתם נדפקים אז אתם לא רוצים לתת להעתיק אני לא מרגיש שאני נדפק אני שמח בשביל מישהו שהולך לו טוב... הוא קיבל ציון טוב סבבה!!! ואם גם לי היה חלק בזה אז עוד יותר טוב!

Charmed by love

New member
קצת להרגע..../images/Emo15.gif

אם אני עושה עבודה אני לא אתן להעתיק\להצתרף אם זה לא חברה\ידיד ממש טוב\ה שלי, וגם במקרה הזה אם זה סתם כי לא היה להם כח אני לא אתן. אם זה איזה סיכום מסכן\שיעורי בית מטופשים\כמה הגדרות מהמילון אז למה לא? אם זה משו קטן שלא יושים עליו שעות אז בבקשה... אבל רק לאנשים שאני יודעת שיתנו לי אם אני אתקע ואשכח\לא יהיה לי זמן לעשות את זה....

אממממממ

לא הייתי נותנת לילדים לא ממש קרובים שלי מהכיתה להעתיק...(וגם אם כן ..זה לא יעזור, כי באמת במילא שנינו נקבל 0, המורות דפוקות אבל לא עד כדי כך..) אולי אפשר לנסות להעתיק רק בדרך ניסוח אחרת..וסדר שונה..

שטויות

תני לעתיק, זה יחזור עליך נראה אותך בתיכון מסתדרת עם כל החומר ו3 מבחנים בשבוע לסיים את כל החומר, ולהשאיר זמן לעבודה, וגם לחברים וגם לסיים ללמוד לכ יום יום יום 4:15 אני עכשיו קורא את זה ואני בדיכאון :(

GirlFriend

New member
הסיפור המלא.... (בערך...)

לא נתתי לו להעתיק, לא, אני לא סנובית או משהו כזה או ילדה קטנה כשזה מדובר בסתם שיעורי בית אני נותנת להעתיק בלי לחשוב אפילו. אבל הילד הזה הוא לא סתם ילד, הוא זה שיורד על כל אחד וקוטל אותו בכל הזדמנות, ופתאום, ברגע שהוא לא הכין עבודה וכל הכיתה לא נתנה לו להעתיק (זו לא סתם מורה, זו הרכזת) הוא פונה אלי בנחמדות שכזו, לא אני לא פריירית, למה לי לתת לו? בתמורה ליחס המגעיל שלו? לו אין מה להפסיד, הרי אם יתפסו אותנו, אני גם יקבל 0 אז חרא... השקעתי בזה. אם זו חברה קרובה או ידיד קרוב, הייתי נותנת להעתיק בכייף. אהה ולאבוד בשאלות, אומנם אני לא בתיכון אבל יש ימים שאני מסיימת ב 14:30 ובשבוע יש לי גם שלוש מבחנים.... אוו זה באת מדכא לקורא את זה....

אם זה המקרה

אז באמת לא היית מביא לאותו אחד לעתיק, אלא אם כן תחייבי אותו לעשות משהו משפיל נורא :) שיעשה לך את השבוע הגשמי הזה לקמת חינני יצא חרוז :)

my eye and i

New member
../images/Emo25.gif תלוי מתי...../images/Emo25.gif

אה..... הייתי נותנת להעתיק את העבודה רק אם הייתי סומכת אל אותו ילד... לא הייתי נותנת למישהו שבאופן קבוע לא מכין שיעורי בית, וגם אם לא השקעתי יותר מידי ... אבל לחבר/ה טוב/ה הייתי נותנת, כי הייתי רוצה שהוא יתן לי... בכל זאת- השקעתי בעבודה. ביי.......

למעלה