שאלה

טלגיל

New member
שאלה

למישהי/ו יש מידע מה הקריטריונים לעבור לקיבוץ? יתרונות/חסרונות? הרהור שעלה בי ...

ווקשה

הירהורים על הנושא שעלו כאן בעבר. ומתוך אותו הלינק - רשימת קיבוצים קולטים , כל אחד וההגבלות שלו.

נאווצוק

New member
לרק אביגיל

אז מה את אומרת הם כן קולטים חד הוריות או לא או רווקות לי אין כל כך סבלנות כרגע לקרוא הכל דיי מייגע תודה

יש ויש

בכל קיבוץ תנאי הקליטה שונים בעקרון, לפי המעט שעברתי עליו רוצים כמה שיותר צעירים, מוכשרים, שיהוו פחות נטל על הקיבוץ. ברוב הקיבוצים רוצים משפחות עם עד שני ילדים, הם לא מבטיחים כלום אלא להיפך- רוצים ממך דברים ותמיכה. אין התייחסות מיוחדת לחדוריות וכנראה שצריך לעבור אחד אחד, ללכת, לבדוק בשטח, לשאול אנשים, ללכת ראש בראש ולקוות למנוחה
ב ה צ ל ח ה

אהלן!!

אם את מתכוונת להפוך לחברת קיבוץ, אז כדאי לפנות לתנועה הקיבוצית או איך שקוראים להם... אם בתור תושבת-חוץ, אז אני ביררתי והסתבר שזה עסק מאוד יקר ומבוקש כרגע. ביררתי לפחות בחמישה או שישה קיבוצים באיזור המרכז. בחלקם יש רשימת המתנה כל כך ארוכה שמיד נאמר לי שאין סיכוי!!. ובחלקם שכ"ד כל כך גבוה (ואת לא מקבלת שום שירות בחינם) שממש נרתעתי!!. גם החינוך הקיבוצי לא זול ולא נכלל בדיל!. לדוגמא: בקיבוצים יקום ושפיים אפשר לשכור יחידה של שני חדרים שמתחיל מ-500 $ !!!. אין קריטריונים לתושבי חוץ. אבל שוב, יקר נורא!!.

עוד נשארו קיבוצים ????../images/Emo6.gif

לא כולם נהיו כבר עירוניים???? ומי שלא אז בקרוב

LuNaTiC

New member
../images/Emo4.gif

אני קיבוצניקית... אם אפשר לקרוא לזה כך. מחר סוגרים את המכבסה שלנו
זהו, הלך הקיבוץ סופית.

../images/Emo6.gif

זהרו ממנה, היא תכלא אתכם בבית העם. חוצמזה מה עם המאפיה או!! את יודעת שמצאתי פה מישהו מקיבוצך?

LuNaTiC

New member
מההההה?? באמת??

מה זה "פה"? בפורום הזה? ואין לנו בית עם. מעולם לא היה לנו. טוב, קראנו לזה "מועדון לחבר".

../images/Emo6.gif מועדון לחבר!! LOL

קומוניסטים קטנים חחחח זה יתנקם בך
לא בפורום הזה, בפורום מדצים (אני תורם לקהילה

../images/Emo32.gif בקשה אישית ../images/Emo32.gif

לצורך עבודת תזה, אודה מאד למי שיענה על השאלון הבא ויעביר לי את התשובות במייל [email protected] קיבלתי אישור מהמנהלת
רבה

נתתי לך מזמני...אבל...

זה נראה יותר כשאלון לחברה עסקית שרוצה להכנס למכירות ברשת... לא ממש נוגע לקהילה חברתית או מקצועית.

אני מעריכה מאד את העזרה שלך

אבל אני מבטיחה לך שאני לא חברה עיסקית אלא בן אדם פרטי לחלוטין.

למעלה