שאלה

klaym

New member
שאלה

קניתי קאשסה PITU. אילו קוקטילים טובים ניתן להכין עם זה ?

MEIMIS

New member
אוקיי... אז דבר ראשון....!

אתה יכול להביא לי את זה אם אתה לא רוצה... ואני אשמח.. :) דבר שני... הקוקטייל המפורסם ואף היחיד נראה לי שאפשר להכין איתו זה "הקייפיריניה" המפורסמת.... חוץ מזה... לא יודע עם אפשר עוד :) אהה שמעתי בעצם על עוד קוקטייל שניתן להכין עם קסשה... ושכחתי איך קוראים לו

MEIMIS

New member
אהההה../images/Emo4.gifהמממ../images/Emo5.gif מממ../images/Emo3.gif טוב נו! ../images/Emo9.gif

אני לא בטוח שתבין אבל.... אז ככה.. .לוקחים לימון (שלם) עדיף שיהיה מהצהובים ולא מהירוקים.. חותכים אותו לקוביות קטנות ושמים אותו בכוס Old Fashin למי שלא מכיר זה כוס Whiskey... פשוט מועכים את הלימון בתוך הכוס עד שיוצא לו כל המיץ... לוקחים קרח כתוש.. וממלאים על הלימון עד סוף הכוס.. עכשיו לוקחים את הקסשה :) ושמים מנה של קסשה.... עכשיו ... עושים מיי סוכר אז קדימה.... למלאכה... לוקחים משהו שאפשר לנער איתו... שמים סוכר 80% ומים 20% עכשיו מנערים את המיים והסוכר.. והופה.. יש לנו מיי סוכר... שופכים אותו על הקסשה והנה יש לך קוקטייל קייפירינייה... :) ממני אליכם... אלירן

klaym

New member
רגע

שמים את כל הלימון בכוס ? או שרק הבפנים שלו ? ובאמת כמה מידות מי סוכר ?

MEIMIS

New member
אני שם את כל הלימון.. זה יותר יפה

ו... בקשר למי סוכר.. תעשה 5 כפות של סוכר וכף וחצי מים ותערבב

rustynail

New member
אם קונים קשסה יש ערכת קיפירינייה

יש מספר חנויות שמוכרות ערכת קייפירינייה עם כותש כוסות ובקבוק וסכין וצלוחית ב100 שח בערך ואם כבר קשסה אז רק קשסה 51 כי הקשסה היא מוצר נחות אבל כמו וודקה לכול דבר יש רמות איכות והמחיר של הקשסה גבוה אך ורק בשל היבוא מברזיל בתכלס הוא אמור לעלות כמו בקבוק וודקה ברמה נמוכה

klaym

New member
יצא 10 ../images/Emo3.gif

יצא ממש טוב, חתכתי את כל הלימון ושמתי בפנים, באמת יצא מצויין. לגבי הקאסשה, PITU זה טוב נכון ? כתוב שזה מברזיל, וזה עלה לי 66 שקל.

rustynail

New member
וודקה ברמה נמוכה אבל טובה לקוקטייל.

עולה כ15 שח לא לפחד היא סטנדרט של פאבים כמו הלקרני ולחסרי היכולת מומלץ באמת לשים לקרני בקייפירינייה יוצא מוצלח לא כמו קשסה אבל דיי טוב בזה אני משתמש להכנה בייתית ושוב לגבי המחיר של הקשסה זה פשוט בשל היבוא אין הצדקה לכזה מחיר הוא בהחלט לא משקף איכות

yonien

New member
בולשיט בולשיט בולשיט

זה כמו שתגיד שאין הצדקה לשלם על אבסולוט 60 ש"ח שאפשר לקנות ודקה סטופקה ב15 בסופר זה רעל וזה וודקה לקסאשה,לא מכיר pitu אבל ל51 בכל אופן יש טעם שונה מלרום רגיל ובטוח מלרום נחות-למרות שלקרני הוא מותג סביר אין מה להשוות והוא נותן לקוקטייל טעם אחר מזה שמצופה לא סתם בכל באר יכינו לך עם קסאשה וטורחים להחזיק את המשקה הזה-אחרת היו הולכים על שיקולי עלות וכמו בקוקטיילים מכינים לך עם משהו שהוא לא מותג. בקיצור בולשיט

rustynail

New member
תבדיל בין בר להכנה ביתית

בשל נחיתות הקשסה טעמו חזק וצורב יותר מאשר רום לבן פשוט כמו ויסקי בן 5 שנים לעומת בן 10 קשסה מכינים מזיקוק שאריות תעשיית קנה הסוכר בעוד שרום מכינים מדבשת הסוכר החלק הטוב שבקנה הסוכר אין זה אומר שהקשסה היא משהו רע היא מצוינת לקייפיריינה ולהשתלבות עם הלימון הכתוש ואם משווים קשסה = וודקה סטופקה = וודקה קוקטיילים רום לבן בקרדי = אבסולוט ושוב לעניין המחיר רום לבן תוצרת הארץ זול והקשסה יקרה כי היא מברזיל יבוא אבל בר יתן לך תמקסימום ואתה תשלם בהתאם ןלצורך העניין לדלי התקציב שלא יכולים להרשות לעצמם לגמוע בקבוקי קשסה בטרוף יש רום לבן

MEIMIS

New member
חחח... רום ב 16 שקל מספיק טוב?

חחח! אני אישית מת על הקייפירושקה.. וגם כל החברים שלי.. כל הזמן הם אומרים לי.. מימיס.. תכין את זה עם הלימונים! חחח אין לי קסשה ... אז אני עושה עם וודקה = קייפירושקה :)

למעלה