שאלה

ofirgaon

New member
תודה רבה על כל תשובותייך!

מתיייי כבר ת"א-צפון יקבלו ניידת ? את זה את יכולה להגיד לי? מי מחליט איזה בסיס יקבל מה? האם הניידות ניתנות לבסיסים? למרחבים (שיכולים להחליט מי יקבל)? למחוזות? באמת נדמה לי שלפני כמה ימים קיבלנו אפודים רפלקטיבים חדשים אחדים.. האם בזה תמה חלוקת הציוד לבסיס כולו??

מתנדב

New member
לגבי הניידות, זה רק במרחב קובעים

אלו בסיסים ותחנות יקבלו את הניידות החדשות.... ודרך אגב יש לי חבר שמתנדב בת"א, ורק היום נודע לי שגם למתנדבי הקלאסי בת"א, מקבלים חולצה מיוחדת בזמן ההתנדבות, ויש קורסים מיוחדים שעוברים המתנדבים, על עזרה ראשונה, וסמים, חבלה, וכו´,.... מעניין מאוד למה רק בת"א, עוברים המתנדבים הקלאסי את כל ההכשרות האלו, והחולצה המיוחדת של הקלאסי, שזה דומה מאוד לחולצה של השוטרים, רק שזה יותר כהה, ובמחוזות אחרים אין את הדברים האלו....

../images/Emo13.gifחלוקת הניידות

על חלוקת הניידו מרמת מחוז עד רמת תחנה-ראש אק"מ בלבד מחליטה,ואם ק.אק"מ רוצה לשנות הוא חייב לקבל את אישורה. כל העברת ניידת מתחנה לתחנה ללא אישורה,יביא ללקיחת הניידת.

../images/Emo13.gifתשובה לאופיר

ירקון מתוכנן לקבל 3 כלי רכב.אחד מהם התקבל היום. אני רוצה להאמין שהמפקדים ידעו לבצע התיעדוף ע"פ סד"כ מתנדבים,יכולת הפעלתם,צרכים אמיתיים. תתחדשו

or_k

New member
ממש לא

אצלנו בבאר שבע יש 5 בסיסים שכונתיים, והם דווקא מאוד מסודרים ומרווחים. ובקרוב יכנסו לאק"מ בכל הארץ 40 ניידות, 1000 מכשירי קשר, פנסים ואפודים, שיחולקו בין כל המרחבים. הכל תרומת הסוכנות היהודית.

ofirgaon

New member
וואי סבבה.. אבל בטח (כרגיל) לא נקבל

שום דבר.. רק * (אות מצונזרת) מהמרחב.. לא אוהבים אותנו כי אנחנו בשכונות עבר-הירקון.. לעומת זאת בסיסים אחרים שאני לא אציין את שמם (*´) מקבלים ניידות חדשות אחרי שהניידת (הצמודה!) שלהם מתקלקלת פעם אחת ואילו אנחנו, שיש לנו ניידת שמחולקת בין 4-5 בסיסים, עם צ´קלאקה עובד אחד מתוך שניים שצריך להחנות אותה בירידה כדי שתתניע שוב, אנחנו מקבלים: (טוב אתם יודעים מה אני הולך לכתוב). אוף! שרק יגיע כבר חודש מרץ אני אסיים את הנהג חדש והמב"ס יסדר לי טסט משטרתי אני אצא לסיורים על האוטו של אבא והכל יהיה טוב

../images/Emo13.gifהתייחסות ל-ofirgaon

ראשית,אני ראש תחום מתנדבים במטה הארצי. לעיניינו-יש בהנחיות מפקדיך משום עבירה על נהלי המשא"ז(הקלאסי לפחות). אם ניצמד למושגים צבאיים-יש בהנחיות אלה משום פקודות בלתי חוקיות. יש רמה גבוהה יותר של פקודות בלתי חוקיות בעליל,משמע,יש בביצוע פקודה זו חשש או סבירות לפגיעה בך או באחר(עד לרמה של סכנת חיים). ובתחום המשא"ז,אם המשימה שמוטלת עליכם כצוות בפעילות אינה תואמת את הכשרתכם(עיכוב,מעצר,חיפוש,סימנים מחשידים והכרות עם ה"חומר "האנושי הפלילי באזורכם וכו וכו)-זוהי לא רק פקודה בלתי חוקית בעליל,זהו חוסר אחריות המפקדים כלפיכם. נהלי אק"מ מאפשרים לכל המתנדבים(כמעט) לעסוק בכל תחומי עיסוק המשטרה(כמעט) ובלבד,שיעברו פרק רלוונטי במסגרת הכשרה מסודרת. לעניין ההסואה(בלי אפוד ובלי כחולים)-הגם שיעוד המשא"ז הקלאסי הינו לפעילות בט"ש,בדגש לבולטות(ולא הסואה),כל אימת שעברתם פרקים רלוונטיים בהכשרה,כדי לטפל בארועים פליליים שיתפתחו תוך כדי הפעילות)-ניתן לספוג את העדר האפוד והקוזאק. לעניות דעתי,מישהו הולך כאן על חבל דק ביותר..

יוווווווווווווו יווווווווווווווווו

תאמינו לי אני קורא את זה ולאבי יוצא אלכם מכוון שהציוד המשמעותי שחפצים שאר הצקלאקות ואי ממש מתחשק לי לחזור ואינשאללה שאני יחזור-אם חברים כמוכם ואנשים טובים שנותנים הכל כדי לעזור לזולת ולתושבים זה תענוג חבל על הזמן ההימנון הישן של המשא"ז-מאת חיים חפר -------------------------------------- כן-יש עוד אנשים כאלה-אומדים את מספרם בחמישים אלף-ולא צריךלתור אחריהםברחבי המדינה-ואין צורך לעשות סביבםמהומה ותכונה ולא צריךלחפש אותם במיליםוהתמונה-הם נמצאיםאצלינו ואצלכם בשכונה והם תופעה מוזרה בהתחשב במצב הנוכחי תופעה מוזרה הם אנשי המישמר האזרחי תוכלו לראות אותם בלילה זוגות זוגות עוברים ברחוב מציצים לחצר ובודקים חדרי מדרגותהאב היה חבר בהגנהוהבן מסיים את התיכוןחר לדור מעביר את אהבת הארץ את תולדות הביטחוןזוג אחרעלה מרוסיה שני ותיק ותיק מדברים על פרטיזניםועלמלחמת השחרור ומחלקים בסנדויצים אשר בתיק ובמקום אחרמדברים על אינפלציה על ילדים ועל חמסינים ומזוג לזוג בא המזוג והמרוקנים קולטים את הגרוזינים ועו"ד מפרסם אשר שמו מופיע בכל העיתונים מקדיש ליל עיצות שלם לאחד השכנים ובשעתחצות לשתית קפה ולנגיסת עוגיה(ותוקע גרפס עסיסי אחר כך
)מזמנת ישראל הראשונה אלישראל השניה-והינה זוג קשיש תולה אתהקרבינות בהנף יד פרחחי כן תופעה מוזרה הם אנשי המשא"ז. תופעה מוזרה עם לוחם ישראל היפה ומתנדבת-ונמשכתאל עיקר הקיום כו אל אבן השואבת הרואה בהגנה על הבית על הרחוב ועל השכונה את מסימתם האישית שלא על חשבון המדינה -ישראל היפה הנחישות הנכונה אשר בוטחת בעצמה ואשר מאמינהלא בלקיחה מן הציבור אלא בנתינה והיא הסלע והיא היסוד והיא אבןהגזית -בליל חבלות עורףשכלו חזית תופעה מוזרה הם אנשי המשמר האזרחי ודוקא עכשיו כאשר המורל הוא לא הכי הכי כאשר היאוש בתגנב בשערים ויד איש ברעהו במלחמות היצרים ודקא עכשיואנו רואים אותם זקנים ונעירים נותניםאת לילם בהתנדבות-באהבה בלי לבקש שכר או טובה תחת טובה בהביאם את מתנתםהצנועהאל הסף איןזה מס רבותי-אבל הרבה ערך מוסף כן יש עוד אנשים כאלה אומדים את מספרם ב50 אלף עם לוחם ישראל יפה אפילו מרכזחינוכי האבד המוצק שבתוכנו העושהתמיד מעל להכרחי-הרוח החזקה הנותנת עצמה לכחי- כן הם תופעה מוזרה אנשי המשמר האזרחי (אולי היו לי טעיות כתיב אז זה מתוך מהירות) ממני אלכם-תמשיכו לתת ולתרום כמה שאתם יכולים כי אנחנו האבן החזקה בשמירת בטחון בכבוד רב גבאי רועי תופעה מוזרה -עם לוחם ישראל היש

למעלה