שאלה

BlueSea

New member
שאלה

דניאל בן חודש וניזון מהנקה בלבד... ולמרות זאת יש לו גזים והוא לא ישן הרבה במהלך היום. מה ניתן לעשות? האם כדאי לתת לו משהו נגד גזים (כגון תה שומר)? מאילו מאכלים / משקאות כדאי לי להימנע?

Are you sure it is gazim?

very often new parents think that the baby has gazim, when he really just wants to eat. Does he have at least 5-6 wet diapers in 24 hours, and at least 3 very yellow soft kakis? What was his birth weight? The lowest weight? And his weight now? Maybe he is in a growth spurt, that means that he needs to eat more often to increase your milk supply. That happens at around age one month, and again at 6 weeks. What makes you think that he has gazim????​

רותי ע

New member
לי יש בדיוק אותה בעיה עם תינוק בן

חודש. ואני בטוחה שזה גזים כי הוא מתפתל מכאבים, נהיה אדום כולו ולפעמים שומעים את הגזים יוצאים. וזה אחרי שאני מניקה אותו והוא שבע. לילות שלמים אנחנו לא ישנים בגלל זה והוא נורא סובל. הורדתי מאכלי חלב ליומיים וזה לא עזר. מה אפשר לעשות כדי לעזור לו ?

BlueSea

New member
Yes, I´m very sure it´s gazim

הוא אוכל המון ויש לי הרבה יציאות טובות. הוא נולד במשקל 3170. המשקל כמובן ירד אחרי לידה והגיע ל- 2825. פעם אחרונה ששקלנו אותו היתה לפני כשבוע וחצי ואז הוא שקל 3425 (כאשר הוא עלה 380 גרם תוך שבוע)... קפיצת גדילה היתה לו כבר כשהוא היה בן 12-13 יום ואז הוא באמת אכל כמעט כל שעה. אז במהלך שלושה ימים הוא עלה 190 גרם.

סליחה שאני מתפרצת..

התייעצתי עם נטורופטית, שאמרה לי שמרתח קימל עוזר מאוד לגזים: את קונה קימל בחנות טבע, מרתיחה ושותה את המים. את שותה, לא התינוק.. לא ניסיתי אבל הבנתי שעוזר. חוץ מזה תנסי להוריד שוקולדים, זה גם עושה גזים.. אני נתתי לדור טיפות גליכל שמאוד עזרו. אלו טיפות טבעיות שלסוג של סוכר שמרגיע אותם לאללה.. בהצלחה

BlueSea

New member
בהתחלה כן...

אבל הוא לא אוכל טוב כשיש לו גזים. הוא כל הזמן עוזב את הפטמה, ונהיה כולו אדום. רואים שהוא מתאמץ. דרך אגב, יש לי גם שאלה נוספת: יש לי כאב מתמשך בשד ימין מהצד. מה יכולה להיות הסיבה?

למעלה