שאלה

shourka

New member
שאלה

למה השיר של מייקל "בואו ביחד" מהסרט moonwolker שיצא ב1988 נמצא באלבום "הסטורי" מ1995"? מה למייקל לא היה שירים להכניס באלבום אז הוא שם אותו?? למישהו יש תשובה כי זה מעניין - למה אחרי 7 שנים הוא נזכר בו?..

nicole the one

New member
שאלתי את השאלה הזאת פעם ../images/Emo23.gif

(זאת אורית אני אצל אסתי) תחפש אי שם!

pulpula

New member
בסך הכל השיר לא שוחרר אף פעם

ומייקל החליט לשחרר אותו בהיסטורי זה הכל. מייקל עושה את זה עם הרבה שירים שלו שהוא מקליט כמה שנים טרם תאריך השייחרור האמיתי שלהם. זה שהוא החליט לשיר כאילו בשביל מונוואקר.. זה לא אומר שהשיר שוחרר.

moonwalker

New member
זה מהוא יעשה גם באלבום החדש...

שהוא יוציא.- היסטורי ווליום 2. תמצאי שם שירים מוכרים שלא נכנסו לאוסף הראשון כמו "who is it" ו"dangerous" וגם כמה שירים שהוא הקליט לאלבומים מסויימים אבל בסוף החליט לא לשחרר אותם. קחי לדוגמה את בלתי מנוצח. הוא בעצמו אמר שוהא הקליט איזה חמישים ומשהו שירים ואחרכך עשה צמצומים עד שהגיע ל16 נראה לי...

pulpula

New member
באלבום החדש לפי מייקל יהיו רק

שני שירים "חדשים" שלא שוחררו מעולם. הוא כנראה יתן להם שירים שכבר דלפו לאינטרנט או אולי יהיה אחד מהם שלא שמענו אף פעם. כל השאר יהיו שירי אוסף.

moonwalker

New member
זאת אומרת שזה לא הולך להיות...

הכי מושקע שבעולם... אבל הכי חשוב שעם האלבום הזה הוא עוזב את הבני כלבים האלה. סוני.

shourka

New member
ל"בואו ביחד" היה קליפ

שנראה גם בvh1 אז הוא כן שוחרר.

shourka

New member
לא יש

רק איזה מלא הופעות ממש מדליקות שלו באינטרנט להורדה (של השיר עצמו).

moonwalker

New member
כן אני יודע...בעצם..

ההופעה האחרונה שלו באמת, הייתה ההופעה של dangerous לכבוד איזו חגיגה של ערוץ טלביזיה מסויים. זו הופעה שהייתה סך הכל לפני חצי שנה בערך. הופעה חבל על הזמן...

shourka

New member
אני חושב

האמת אני חושב על ההופעה האחרונה שלו שהיתה באפולו, שהוא לא היה ממש בקושר בא וראו עליו קצת שהוא מתחיל להזדקן, זה מה שאני חושב..

moonwalker

New member
זה מה שאני מדבר עליה!

ההופעה באפולו הייתה של dangerous. ואני חושב שזו הופעה סבבה, כאילו ממש חבל על הזמן. בהופעה של ה-30 שנות קריירה הוא היה סביר... אבל בהופע הזאתי, הוא רקד חבל על הזמן ולא הראה שום סימן של הזדקנות בקשר לכושר, זה לא קשור לגיל. אם אתה לא רוקד בכלל במשך שנתיים. כי הוא לא הופיע שנתיים או יותר, טבעי שהוא יהיה יותר עייף. אבל בסך הכל זאת הייתה הופעה טובה.

moonwalker

New member
הורדות של ההופעה הזאת או כל

הופעה אחרת תוכלי למצוא בקאזה.

shourka

New member
לא יודע אני

חושב שהוא שם היה כזה לא משהו לעומת הופעות אחרות אגב אני חושב שהמופע של ה30 שנה היה אחלה של מופע נ"ב שאלת איפה אפשר להוריד יש קאזה יש את האתר של עודד ויש את האתר של OYVINDEID ששם זה מתחדש כל שבוע ההורדות כל פעם שלושה הורדות אחרות וצריך את התוכנה דיוקס..

moonwalker

New member
סבבה.. כל אחד והדעה שלו...

אבל איזה באסה שאיין לי מהיר....כל הופעה יורדת לי רק אחריי שבוע אז אני כבר מוותר מראש על ההורדה.

shourka

New member
אני

יודע איך זה גם לי זה היה פעם עד שעשיתי אינטרנט מהיר זה היה ממש מבאס!

למעלה