שאלה...

Super Adi

New member
שאלה...

יש מצב שאני יכולה להוריד מקאזה פרקים? מישהו ניסה? תודה

talrv

New member
אסור ממש לדבר על הורדת

פרקים בפורומים של תפוז.. בגלל שהורדת פרקים ותוכנות כמו זאת שהזכרת (the K word), נחשבות לא חוקיות בעיני תפוז.. אם את רוצה עזרה, את מוזמנת לפנות אליי באייסיקיו (98051730) באימייל [email protected] או במסרים (רצוי שלא, אבל אם את חייבת...). רק אל תשגעי אותי כמו סול
סתם, סול, את יודעת שאני חולה עלייך! (תתחברי כבר!)

סולסיטה

New member
הא ../images/Emo2.gif

ואני כבר נבהלתי... נו, טוב, אין טעם להתכחש. שיגעתי לילדה את הצורה.
והיא באמת חמודה
, וכל הכבוד שהיא לא התלוננה יותר מדי
ועכשיו אלייך טלוש- אני דווקא מחוברת מדי פעם (תשאלי את גל!), וניסיתי להוסיף את ה-ICQ החדש שלך - אבל לא אישרת אותי
המספר שלי נשאר זהה, אז את יכולה ליצור קשר מאיזה מספר שתרצי: 154258810 לאב יו ורי מאץ´, סול.

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

הכל בולשיט, בכל פורום מדברים חופשי על קאזה
די עם זה
רק בפורום הזה אסור לומר את המילה
אז הנה : קאזה קאזה קאזה קאזה קאזה כן אפשר להוריד פרקים משם, וכדאי גם

אני מורידה משם....

הורדתי את פרק מספר 1.2.3.4. של העונה ה9 ובכלל אני שומרת לי את כל הפרקים המדהימים של אי.אר כמו המכתב ועל החוף

talrv

New member
תראו..

אני בעיקרון נגד החוק הזה, אבל בכל זאת, אלו החוקים, והם באים מסיבה. ואני ממלא אחריהם מתוך כבוד למנהלת, ממנה מבקשים לא להזכיר שום דבר שקשור לתוכנות ותכנים לא חוקיים. וסול
, אז היה לי סיבוך עם האייסיקיו.. איזה מניאק השתלט לי עליו, השתלטתי חזרה, היה לי חדש, חזרתי לישן.. סיפור ארוך.. הקיצר, כרגע אני בישן, האייסי נשאר דלוק ככה שאם את רואה אותי (ואני אצרף אותך לרשימה שתוכלי לראות אותי גם באינבינסיבל), אז תשלחי הודעה. אני לא תמיד שם, אז אל תקחי את זה אישית אם אני לא עונה, אבל הרבה פעמים אני כן. try me
ולא שיגעת אותי כל כך, אל תגזימי

~*~gaL

New member
תראי,

כבר אמרתי שאתם יכולים להגיד את השם של התוכנה אבל פשוט לא לתת לינקים לדברים לא חוקיים... כי הבאתם לי הוכחה שמותר. וזה לא ש*אני* לא נותנת לכם לדבר על זה, זה לא קשור אלי, זה מה שכל מנהל צריך לעשות, ואם יש פורום שבו מדברים חופשי על ק*** - זה לא אומר שזה בסדר, וזה לא אומר שזה מה שצריך לקרות, להיפך. דונט שוט מי.

LikeMe

New member
גל... ../images/Emo4.gif

אולי כדאי שתציעי ל"ממונים" עלייך רעיון של צינזור... או או או - שפשוט תגידי לאנשים לעמוד בכניסה לפורום ולבדוק תיקים... לבדוק שלאף אחד אין בתיקים גסויות או התפרצויות זעם\צחוק שלא במקום. את יודעת אני ממש לא מבינה מאיפה הם ה*** את החוקים ה*** האלו !!!!!!!!!! א-ופס...
אני יודעת! אולי במקום לצנזר דברים... פשוט מאוד תציעי, להעיף את כולנו... ולאנשים הגבוהים מלמעלה.... ללכת ופשוט... ככה סתם... באמצע החיים.... לטיפול?! לא עזר אז שפשוט ילכו לדפוק ת´ראש בקיר... ושיפסיקו להטיל דברים מטופשים וילדותיים בלי שום טעם. יחי חופש הביטוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שום דבר נגדך גל! את יודעת שאני אוהבת אותך נורא!

~*~gaL

New member
קודם כל - טל -

אני מאאאאד מקווה שלמסנג´ר לא יקרה כלום. דיי ברור למה. נו, אני לא רוצה ללכת מפה לפני שהעונה ה-9 תגיע לארץ. רותם - סורי, אבל אני לא יכולה לעשות כלום נגד זה.
שמרו את הדיבורים על הדברים האלו לאי-מייל או משהו כזה...

למעלה