שאלה....

sigaliot

New member
שאלה....

הציצי כואב לי כל הזמן.....ואני לא מדברת על הפטמות כתוצאה מתפיסה לא טובה , אלא הציצי עצמו כך סתם כואב ולפעמים אני ממש מרגישה בו דקירות או חולשה (כן כן חולשה בציצי). כשאני נוגעת בו אין מה לדבר , מאוד מאוד כואב עד כדי הקפצה... האם זה נורמלי?

Breast pains

Is it a burning pain? Did your baby have a pitria? Does it hurt after the feed, or during? It could be the milk release reflex. In any case, sitting with a yoetset hanaka would help. Where do you live so that I can refer you to somoone in your area?​

sigaliot

New member
מכלול של דברים...

הציצי כואב לי באופן כללי , ממש בפנים , אפשר להגדיר את זה כמו הכאבים שהרגשתי בגיל הנעורים שהציצי החל לגדול... יש לי כל מיני סוגי כאבים...בתחילת הנקה זה שורף ואני מניחה שזה כתוצאה מפטריה שמטופלת כבר שלושה שבועות כנראה ללא הועיל. אחרי ההנקה פחות כואב לי , הכאבים חזקים יותר בין ההנקות , יותר כאבים כמו דקירות. אני גרה בעכו ואין פה ממש יועצת הנקה באיזור ובטיפת חלב הן לא ממש מבינות...פעם שעברה כשהייתי עם טל לחיסון והתלוננתי על כאבים האחות אמרה לי :"מה חשבת , שלהניק זה כיף??? זה כואב מאוד!" אבל לזכותה ייאמר שהיא התלהבה מעצם היותי מניקה ומעלייתו היפה של טל במשקל...

It sounds like you have a

pitria that has gone into the milk ducts in the breast. You need a special medicine for this and not every doctor knows to give it. Call Toby Gish in Haifa and ask her what doctor in that area will give the medication for pitria inside the breast. 04 8374746 Let me know what happens.​

למעלה