שאלה...

תחיה

New member
שאלה...

היום היה לנו פעילות של כל תנועות הנוער והתושבים בישובנו הקט. עכשיו המדריכים שלי לא הגיעו, מה לדעתכם עלי לעשות? לא להתייחס או שמא להתייחס. ואם כן אז איך לעשות זאת?
 

beckham17

New member
זה תלוי...

מי כן הגיע? כמה מדריכים הגיעו? כמה חניכים הגיעו? למי זה היה מיועד(איזה שבטים)? ולמה הייתה הפעילות? בעיקרון זה נשמע לא בסדר שאף מדריך לא הגיע, אבל אם תעני על השאלות, או כל מידע אחר שקשור אני אוכל להתייחס יותר ברצינות. עכשיו קשה לי להתייחס ברצינות, כי למשל אצלנו הייתה פעילות של כל תנועות הנוער ליום הזיכרון של יצחק רבין. אני, בתור מדריך, לא הסכמתי לבוא, כי ידעתי שזה יהיה קרקס פוליטי של ראש העיר וחבר מרעיו. אם זה היה משהו אחר אולי הייתי רואה את עצמי חייב לבוא!
 

תחיה

New member
אז ככה...

טוף הגיעו 2 מדריכים מתוך צוות של 14, חלק לא יכלו להגיע כי הם מדריכי חוץ ולא הייתה להם הסעה, אבל זה לא אומר שהם לא יכלו להגיע כי הם ידעו על הפעילות הזאת כבר המון זמן. זה היה מיועד לכל השבטים, היה תהלוכת לפידים ואחרי זה היה הופעה של אנשים. זה היה מספיק חשוב כי זה כל התנועות והינו נראים ממש גרוע. הפעילות הייתה לכבוד חנוכה ולפי דעתי זה מספיק חשוב בשביל להגיע ולהיות עם החניכים.
 

beckham17

New member
אם כך, אז זה ממש לא בסדר!!!

אלא אם המדריכים שלך הם מדריכי חוץ... אם הם לא, את יכולה לשאול למה הם לא הגיעו. מעבר לזה, את יכולה לבקר אותם, אבל שזה לא יגיע לכדי צעקות, ולשמור על הכבוד של המדריך, שהוא עדיין גדול ממך.
 
לפי כל הגורמים...

בס"ד שאת אומרת את צריכה לתת בהם קצת... אם קבעת איתם והסברת להם מהי חשיבות העניין והם דפקו ברז צריך להתייחס לזה בחומרה.
 

beckham17

New member
שלום לך ליאור, טוב שחזרת אלינו...

מה שלומך? איפה היית בשבת?
 
אריאל מה קורה??? אז ככה:

בס"ד שלומי ב"ה בסדר! בשבת הייתי בישיבה, ומוצאי שבת מיד חזרתי הבייתה!
 
למעלה