שאלה

PooKiPsiT

New member
שאלה

האם זה נכון שבגלל שמבטלים את החובה לעשות פסיכומטרי יהיו בחינות קבלה ספציפיות למקצועות השונים? או שבאמת הקבלה תהיה על סתך ציוני בגרות בלבד?

דרישות קבלה

יש גם מחשבות כאלה. בינתיים, לא ברור כלל אם חובת הפסיכומטרי תבוטל בשנה הבאה. ראה כתבה על כך בעמוד זה למטה יותר.

PooKiPsiT

New member
אוי לא!!

עכשיו הפחדתם אותי! מה הסיכוי שלא יבטלו את הפסיכומטרי גם בשנה הבאה???

H20

New member
שאני אבין-

את מעדיפה לעשות מבחני כניסה על פני פסיכומטרי?

PooKiPsiT

New member
תלוי איך נראים המבחני כניסה... ../images/Emo13.gif

אם אני מאוד טובה במתמטיקה ופיסיקה ואני רוצה ללמוד מקצוע שקשור אז מן הסתם בחינות הקבלה יהיו רק על הנושאים האלה. אני לא אשמה שאני לא הכי טובה בלזכור מילים מוזרות בעברית שאף אחד לא משתמש בהן בעל פה, או שאם יש 7 אנשים ולחדוה אסור לשבת ליד אברהם ולאברהם יש זקן ואיציק יושב מול ציפי או מול דבורה וכו וצריך לסדר אותם במעגל, לוקח לי קצת יותר מדקה וחצי לחשוב על זה...והחלק הזה דיי הוריד לי את הציון בפסיכומטרי, אבל לא הפריע לי לעשות את הבגרות במתמטיקה בכתה י´ ולהוציא 98...
אז כתשובה לשאלתך - כן, אני מעדיפה מבחני קבלה

H20

New member
כמה הערות

גם אני חושבת שזה תלוי איך ייראו בחינות הכניסה: אבל מה אם כל אוניברסיטה (ואולי אף כל פקולטה) תתעקש על מבחנים משלה ? והאם הבחינה תכלול גם אנגלית וכו´ או חומר ספציפי למסלול אליו מנסים להתקבל? האם פיזיקאי לא צריך לשלוט גם בעברית ובלוגיקה? ולכמה שנים יישמרו התוצאות? ואיזה מבנה יהיה לבחינה? מעט שאלות כבדות או הרבה שאלות אמריקאיות? בכל מקרה, מאחלת לך הרבה הצלחה :)

PooKiPsiT

New member
יש לי שאלה אליך..

את במקרה סטודנטית להנדסת חשמל? או להנדסה אחרת? כי אם כן אז יש לי כמה שאלות אליך.. אבל אני "אציק" לך יותר במסרים אישיים כי זה כבר לא כל כך קשור לפורום..

למעלה