אי אפשר להיות ידידם????
A AndreaCorr © New member 27/11/02 #18 בטח שאפשר.. ../images/Emo168.gif זה מזכיר לי שדיברתי פעם עם מעריצה באינטרנט והיא אמרה לי שהיא דיברה בטלפון עם אנדראה... בטח!!! ואני אכלתי איתה אתמול צהריים...
בטח שאפשר.. ../images/Emo168.gif זה מזכיר לי שדיברתי פעם עם מעריצה באינטרנט והיא אמרה לי שהיא דיברה בטלפון עם אנדראה... בטח!!! ואני אכלתי איתה אתמול צהריים...
M mprb New member 27/11/02 #19 למה את מזלזלת??. אולי היא דיברה עם אנדריאה אחרת???? אני מדברת עם שרון כל יום!
A AndreaCorr © New member 27/11/02 #20 ../images/Emo32.gif אמיררררר??? ../images/Emo2.gif ../images/Emo168.gif ערקת לפורום של אטומיק קיטן אה???? חחחחחחחחחחחחח סתם בצחוק אני יודעת שלעולם לא תנטוש אותנוווו
../images/Emo32.gif אמיררררר??? ../images/Emo2.gif ../images/Emo168.gif ערקת לפורום של אטומיק קיטן אה???? חחחחחחחחחחחחח סתם בצחוק אני יודעת שלעולם לא תנטוש אותנוווו
A amirhorev New member 27/11/02 #21 אני מנצל אותם../images/Emo123.gif אני רק רוצה לדעת את השם של השיר
A AndreaCorr © New member 27/11/02 #22 תשאל אותי.! ../images/Emo168.gif אני יודעת עלייהן די הרבה בערך אני לא מעריצה..חבר שלי מעריץ (שיכול להיות שקורא את זה עכשיו..כי הוא אמר כבר ש"זה שהוא לא כותב לא אומר שהוא לא מבקר!" אז תכתוב!)
תשאל אותי.! ../images/Emo168.gif אני יודעת עלייהן די הרבה בערך אני לא מעריצה..חבר שלי מעריץ (שיכול להיות שקורא את זה עכשיו..כי הוא אמר כבר ש"זה שהוא לא כותב לא אומר שהוא לא מבקר!" אז תכתוב!)
A amirhorev New member 27/11/02 #24 חחחחחחחחחח מצחיקולות..... סליחה סליחה זה לא יקרא שוב. מבטיח חחחחחחחחחחחחח הרגתן אותי
A AndreaCorr © New member 27/11/02 #25 הכל מאהבה אמירוש ../images/Emo168.gif ונתתי לך שם תשובה יותר מדוייקת אבל זהו! אתה קופץ לשם לראות ת´תשובה וחוזר לפה על השעון חמש שניות!!!
הכל מאהבה אמירוש ../images/Emo168.gif ונתתי לך שם תשובה יותר מדוייקת אבל זהו! אתה קופץ לשם לראות ת´תשובה וחוזר לפה על השעון חמש שניות!!!
A AndreaCorr © New member 27/11/02 #27 יופי טופי. שמחתי לעזור ../images/Emo168.gif זה שיר יפה. טוב נו מה אתם אומרים ללכת לישון?
A amirhorev New member 27/11/02 #29 לאאאאאאאאאא למה לך??? במקום זה תביאי את חבר שלך תעשי לנו הכרות.... אנחנו משפחה פה ואת לא מכירה לנו אותו????? לא יפה!!!
לאאאאאאאאאא למה לך??? במקום זה תביאי את חבר שלך תעשי לנו הכרות.... אנחנו משפחה פה ואת לא מכירה לנו אותו????? לא יפה!!!
A AndreaCorr © New member 27/11/02 #30 חחחחח ../images/Emo168.gif מאוחר מדי! אני הולכת לישון אולי בהזדמנות אחרת חומד
M mprb New member 27/11/02 #32 אמיר. תגיד לי.. למה אנחנו אשמות שאתה הולך לישון ב3 לפנות בוקר וקם בצהריים??? אני למשל צריכה לקום מחר ב5 בבוקר ואם אני לא אלך לישון בקרוב אז אני לא אתפקד בכלל!!!!!!
אמיר. תגיד לי.. למה אנחנו אשמות שאתה הולך לישון ב3 לפנות בוקר וקם בצהריים??? אני למשל צריכה לקום מחר ב5 בבוקר ואם אני לא אלך לישון בקרוב אז אני לא אתפקד בכלל!!!!!!
F forgiven dreams New member 27/11/02 #34 לפי מה שכתוב ב-ShowBiz Ireland news שזה בדרך כלל מקור די מהימן, ג´יילס ואנדראה נפרדו בגלל צילומי הסרט החדש שלה אבל זו רק שמועה... לא אומתה או הוכחשה עדיין על ידי שום גורם...
לפי מה שכתוב ב-ShowBiz Ireland news שזה בדרך כלל מקור די מהימן, ג´יילס ואנדראה נפרדו בגלל צילומי הסרט החדש שלה אבל זו רק שמועה... לא אומתה או הוכחשה עדיין על ידי שום גורם...
A AndreaCorr © New member 27/11/02 #35 מממממממה??????? ../images/Emo168.gif לללללאאאאאא ללללללללללאאאאא תגידו לי שזה שמועותתתתתתת
F forgiven dreams New member 27/11/02 #38 אמרתי שזה שמועות..... בכל מיקרה אני מקווה שאנדי בסדר ושהיא לא עצובה...
M mprb New member 27/11/02 #39 שרון? מה הבעיה? את בעצמך אמרת שהוא לא משהו! אולי נשדך לה את בוב הבנאי???. אבל לא את גורג´ כי הוא שלי!!!
שרון? מה הבעיה? את בעצמך אמרת שהוא לא משהו! אולי נשדך לה את בוב הבנאי???. אבל לא את גורג´ כי הוא שלי!!!
M mprb New member 27/11/02 #37 אמיר- אתה כבר בדרך ל../images/Emo160.gif??? היא בטח פגשה מישהו בצילומים ובגלל זה נפרדה ממנו....