שאלה..

tori1

New member
שאלה..

אם לא אוכלים כל היום ובלילה שותים דיי הרבה אלכוהול.. מה יכול לקרות?

יכול להיות עצוב...

לא רק שמחלישים את הגוף!!! בנוסף לכל גם מרעילים אותו! באופן חד פעמי הגוף עוד יצליח להתמודד אבל באופן קבוע וזה יגרום לאין סוף בעיות. (הרס של הכבד, חולשה, איבוד הכרה וכל מה שאפשר לדמיין).

בראיה הסינית זה לא ממש משנה..

אם אכלת או לא , זה עיניין של מטבוליזים ( אלכהול נספג מהר יותר לדם). כל מצב של שתיה מרובה של אלכהל , גורמת לחימום הנפש ( SHEN) והלב , בשלב הראשון של החום - זה גורם לשימחה כי זהו הרגש של הלב , אך אח"כ חום בלב גורם לשיכרות ולפסיכוזות ברמות שונות. מה יכול לקרות ? אם זה חד פעמי , ואתה לא נוהג אח"כ המצב האנרגטי שלך יחזור לקדמותו ומקסימום תתעורר עם כאב ראש חזק כי הכבד ( אלמנט העץ) צריך להזין את הלב ( האש) עובד שעות נוספת.. אבל אם תעשה זאת מס´ פעמים , הלב יבין שהוא לא צריך לעבוד בשביל לספק את השימחה - האלכהל עושה זאת בשבילו וידרוש אותו = התמכרות... זה בטח לא מה ששאלת , אבל התחשק לי לענות..
שבוע טוב, יעל

tori1

New member
יעל..

לא, זה לא מה ששאלתי, אבל בכל מקרה תודה על בתגובה. עוד שאלה קטנה.. האם בבדיקות דם אפשר לגלות שמישהו לא אוכל?

היי טורי.

נראה שאת הולכת לאט ובזהירות מסביב לשאלה שאת מתכוונת לשאול. למה שלא פשוט תשאלי, ככה תקבלי את תשובה לעניין.

tori1

New member
קרן אור יקרה..

שאלתי פשוטה מאוד.. סך הכל לפני כמה ימים לא אכלתי כל היום ובמסיבה שתיתי דיי הרבה.. והתעלפתי.. אך רק לשנייה.. רציתי לדעת אם זה קשור.. ולדעת שאם היו לוקחים אותי לבית חולים.. חס וחלילה אם היו מגלים זאת בבדיקות דם..! זה הכל.

טורי יקרה.

אם היית מגיעה לבית חולים סביר ביותר שהיו מבחינים שלא אכלת וששתית, אפילו לא צריך בדיקות דם בשביל זה. לידע כללי, אם בנוסף לצום גם לא שתית (מים), החלשת עוד יותר את הגוף ויבשת אותו! ובנוסף האלכוהול משתן ומחמיר את איבוד הנוזלים. ככה שמיד היו מחברים אותך לאינפוזיה. העלפון שלך הוא למעשה התראה לך ולגוף שהדברים לא עובדים כמו שצריך. תמשיכי לעשות חיים, אבל אל תשכחי לאכול! שלך,

למה זה חשוב אם היו מגלים זאת

בבית החולים? מה את מסתירה? מה את כל כך מפחדת שיגלו? אם את לא אוכלת באופן עקרוני, ואם בתוספת לזה, את שותה הרבה אלכוהול, חבל שלא לקחו אותך...

אני יודעת שזה לא מה ששאלת..

ובכ"ז , אני מקוה שהבנת את המסר.. מה חגלו בביה"ח זה קטן .. הנזק של אלכהל והרעבת הגוף הוא קשה מאוד לשיקום , אם זו אפיזודה חד פעמית (??) מילא , אבל אם זה שיגרה באורך חייך - את זקוקה לטיפול - ויפה שעה אחת קודם.. בהצלחה יעל

tori1

New member
לא לא לא

מה זה? עשיתם אותי אלכוהליסטית...! אני לא זקוקה לטיפול, אני לא שותה כמעט רק לפעמים במסיבות!

לדעתי אנחנו חוששים יותר שאת שותה

אלכוהול עם גוף אנורקטי (אי האכילה) אלכוהול עושה המון נזק הנזק שלו הרבה יותר גדול על קיבה ריקה. אגב, אנשים שיודעים שהם הולכים לארוע ש ´צריך לשתות בו´ אנשים שממש לא רוצים להשתכר, שותים כוס שמן כדי לרפד את הקיבה ולמנוע ספיגתו.

tori1

New member
נאוה ויעל..

תודה רבה על הדאגה.. אך באמת שאין למה..! אני לא שותה, זה היה מקרה חד פעמי! ותודה על התגובות!

tori1

New member
אני חושבת...

שהתעלפתי כי פשוט לא אכלתי, ושתיתי..! פחדתי שהם יגלו שלא אכלתי..

../images/Emo52.gif .. אם טעינו , קבלי

את התנצלותי הכנה.. ובכ"ז מסכימה עם מה שנאוה כתבה , קיראי , להבא.. חיים טובים ובריאים.. יעל

Einatm

New member
אתם לא מכירים את "תאורית הבאפלו"?

בקצרה - השותף הכי איטי בעדר הבאפלו בד"כ הוא זה שנטרף על ידי חיות הציד. האקסיומה הזו היא שמדרבנת את שאר העדר להגביר מהירות, להיות הראשונים. באותה הדרך פועל האלכוהול, הוא הורג את תאי המוח האיטיים, הלא מוצלחים מה שמדרבן את יתר התאים לראשוניות, להצלחה. LOL

למעלה