שאלה

../images/Emo85.gifאנרכיסטית יקירתי ואינדי../images/Emo26.gif

אנרכיסטית- להזכירך יקירתי את הראשונה שכתבת שאת מלקקת סוסים.... חוץ מזה אני לא באה לסוס ומתחילה ללקק אותו (!!!) אני נגיד מלטפת את הסוס ואז נגיד אוכלת משהו בחווה ואז מרגישה את המלח מהסוס, או שאני מנשקת סוס ואז המלח נישאר לי אל השפתיים אז אני מלקקת אותו. וגם עם הייתי מלקקת סוסים (מה שאין לי בעיה לעשות כיוון שאני אוהבת סוסים) מה זה בעיה שלך? גם את כתבת את זה! חמוטלטול- אין דאגה... אני מקווה שאנרכיסטית תבין שלא הייתה לה שום סיבה להתנהג או להגיב בצורה שהיא החליטה להגיב בה, אך אנחנו צריכות להתנהגת בבגרות ולהודות- גם עם לאנרכיסטית יש קטעים מגעילים ואנחנו צריכות לא להתרגז!!!

angel457

New member
גם לי קורה לפעמים ש...

אחרי אימון קפיצות אני מנשקת את הסוס ואז אני מלקקת את השפתיים ואני מרגישה מלח.... וזה ממש לא מפריע לי כל עוד אני אוהבת סוסים ואני לא נגעלת מהם....

אוי לאיזה נושאים גלשנו../images/Emo28.gif

זעה, באה לקרר את הגוף, כמו בני האדם גם הסוס מזיע. בזעה מופרשים חומרים נוזליים ובהם קצת מלח. כמו לזעה של בני האדם אשר טעמה מלוח גם זעת סוסים מכילה מלח וכמובן גם היא מלוחה. סוסים אוהבים מלח, והמלח חשוב להם בעיקר בארצנו החמה כי המלח מיבש להם את הפה והם הולכים לשתות,בגלל זה חשוב לשים לסוסים קובית מלח, וגם זה עיסוק לסוס. פיצי ואנרכיסטית... גלשתם למריבות קטנות, תשמרו את זה ובבקשה אל תגרמו לסכסוך. ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה!

למעלה