שאלה

haunter

New member
שאלה

בהתחלה הם אמרו שהם יכולים להחזיר לחיים רק את מי שעדיין לא מת פעם אחת, אז למה עכשיו הם אומרים שהם יכולים להחיות את כולם?

king kazabubu

New member
אחי אהבתי את החתימה שלך...

הסיבה היא מאוד פשוטה... הדרגון בולז שנמצאים על נאמק שונים מאלו שעל כדור הארץ. למעשה לכל אחד מסט הכדורים יש תכונות שונות. לאלה שעל כדור הארץ יש את התכונה הטובה שאפשר לבקש יותר מאדם אחד כל פעם. כלומר אם מתו 300 איש בפעם הראשונה אז אני יכול לבקש להחזיר 300 אנשים במשאלה אחת. בנאמק אפשר להחזיר את אותו אדם כמה פעמים שרוצים, יש שלוש משאלות כל פעם ולא אחת כמו על כדור הארץ אבל אי אפשר לבקש הרבה אנשים בפעם אחת. אתה מבין?

haunter

New member
חח תודה =)

כן, הבנתי. אבל יש עוד המון דברים שלא הבנתי. למשל, איך ולמה הזקן הירוק ההוא יצר את הכדורים? ומה זאת אומרת לעזאזל שפיקורו והוא הם אותו אחד?

BLASTERx

New member
הסבר

פעם היה לוחם בשם פיקולו דאמיומיו(משהו בסיגנון ממש שכחתי את השם שלו) והוא רצה להשתלט על העולם ואז מסיבה שאין לי מושג הוא התפצל לשניים אחד קאמי(גוד) והשני פיקולו(תגיד פיקורו עוד פעם ואתה רשמית אידיוט) בכל מקרה אני יודע שפיקולו הוא הצד הרע ואני חושב שגוקו הביס אותו ואז הוא הזדיין עם עצמו והקיא ביצה שזה פיקולו הבן שהוא הפיקלו שאתה בעצם רואה עכשיו...אל תתפוס אותי אבל אני יודע שזה בערך הרעיון.

haunter

New member
אה

הבנתי בערך עד הקטע האחרון... בכל מקרה, זה פיקורו או פיקולו?

למעלה