שאלה....

shabaz

New member
אוי תמימה שכמותך....

את יודעת באיזו קלות אפשר לשנות את חוקי הבי"ס? זה מדהים פשוט... אני עושה את זה כל כך הרבה פעמים... עוד אומרים לי, בסוף, כאילו כמשחק כח שהם חייבם להוציא ממנו משהו, שאני לא עושה את הדבר ההוא בכל מקרה... אחרי ששכנעתי אותם שאני לא רוצה לעשות את זה בכל מקרה... את פשוט צריכה לדעת איך לגשת לזה...לא פלא שאנשים רוצים שכולם ישמרו על חוקי החברה בבי"ס...הרי מי רוצה אנרכיה של ילדים קטנים ומושתנים? כמה שהם מנסים, עדיין, אין להם כל כך הרבה סלבנות...עם קצת עקביות, פלאים תוכלי לחולל... הרי איזה אדם, ימשיך לעשות משהו, שהוא רואה שהוא חסר טעם, ואין סיכוי שהוא ישפיע? זה חוסר סבלנות.

לא בדיוק

מה שאמרתי התחיל במסתבר לכן כל הקטע של תמימה מאבד מתוכנו (ובכלל שיפסיקו לקרוא לי תמימה) עוד מה שאתה אומר בקשר לבכמה קלות אפשר לשנות חוקים זה לא ממש נכון כלומר אפשר לכופף אותם אבל במקרים ספציפים נגיד לבוא באיזה בגד שבא לך ולגרום למורה להעלים עין עם הזמן או לגרום למורה לעשות כרצונך או ל´הבין´ אותך כך שהוא ירד ממך אבל כל אלא הם מקרים ספציפיים לכן הם לא נחשבים כי אני מדברת על הכולל ועל התפיסה הכוללת של חצי או יותר מהאנשים שאני מכירה שהיא אנחנו חייבים לעשות מה שאומרים לנו בלה בלה וכל מה שכתבתי קודם כי אם לא נידפק או אנחנו דופקים רק את עצמנו אבל מה שאני הכי שונאת בבית הספר זה הלחץ ואם זה היה לחץ ישיר אז בסדר אבל התלמידים לא מודעים בכלל ללחץ שמופעל עליהם בעקיפין אם מצד השכבות הבוגרות ואם מצד המורים וזה הכי מעצבן כשאני רואה בני אדם מתחילים לבכות במבחנים (לא חשוב מתי) או כשילדים בכתה ז´ שרק הגיעו לבית הספר באים ושואלים ´נכון שזה קשה?´ ´וואי יש לך בגרויות? איזה קשה זה´ בלי להבין מה זה בדבר שהם מדברים עליו

shabaz

New member
מסתבר-מסתבר לך!

אחרת זה לא היה הגיוני...נו טוב...בכל אופןלהכופף חוקים זה לשנותם במילים אחרות...כמובן שזה לא לכל האנשים, רק לאלה שיודעים מה לעשת כדי לכופף אותם...שאר בכל מקרה לא ישנה להם אם הם יקשיבו ללחץ המורים והחוקים שלהם. חצי מהאנשים שאת מכירה כנראה טיפשים דיים כדי לא לדעת מה לעשות...זאת לא אשמתם...החברה השפיעה עליהם.. היא גרמה להם לחשוב שזה טוב...למה הם לא מורדים אם כך? מה אכפת להם? החברה נתנה להם בסיס של נימוס, זאת הסיבה...הם לא רוצים להרוס את הקריירה המצליחה שלהם...כביכול... לא פעם מורה נכנסה אלינו ואיימה עלינו שפותחיםפ תיק במשטרה אם תופסים...אם! ועדיין, אם ישמכיו לעשות את רותו דבר, לא רק שהמורים יעלימו עין <<אם זאת תהיה תכיפות יחסית קצרה>> אלא הם ירכשו כבוד, כי למי שיש כוח, צריך לתת לו כברד. לחץ עקיפי זה יותר טוב...תאמיני לי..חלק מהאנשים לא היו מצליחים להתמודד עם לחץ ישיר, ואת יודעת איזה כאוס זה היה יכול לגרום? ילדים שבוכים במבחנים וזייניקים, הם ילדים מושתנים... אני לא התבכיינתי עם כל החראטה הזה...ישר ראיתי שמורים חארות <<טוב...למדתי קצת מכיתה ו´>> וזה לא ישנה לי כלום...קודם לימדתי אותם כמה ערכים בסיסים שלי, ושלוש שנים עברתי ככה בלי בעיהץ...עכשיו אני שוב צריך ללמד אותםפ כמה דברים...הם מתחילים לקבל עליי אומץ..זה לא נראה לי..

לא יכול להיות מסתבר אחר

אלא רק המסתבר שאני לעצמי אבל לא משנה בכל מקרה אתה יכול להגיד שחצי מהאנשים שאני מכירה טיפשים הם כמו גם ההפך (הם עליך) זה הכל תלוי באיך אתה תופס את הדברים ומביו אותם וכאן לא מדובר בנימוס אלא יותר בהרגל או בדפוס כי אני יכולה להיות מנומסת למורים שלי ועדיין הם ירגישו מרידה וכך שאתה עושה דווקא אתה לא רוכש כבוד כלומר לא תמיד לרוב אתה רוכש אדישות כלומר למורים כבר לא אכפת אם תצליח או לא אז הם עוזבים אותך (לפחות זה מה שאמרו לי) וזה גם די הגיוני אני מכירה כמה מורים שהם ממש בעד התלמידים מה שאני מנסה להגיד זה שלא כל המורים רעים כלומר יש מעטים שהם ממש אחלה ויש שמנסים אבל לא מצליחים אז הם ניראים מהמורים של נו סיפרתי בדיחה מה זה לא מצחיק? חחח? חחחח? זה לא המורים כחברה זה יותר המורים כפרטים "המורה שלי ל---- היא----" ויש גם את המורים שהם אחלה מחוץ לשיעור אבל בתוך השיעור הם קקקקקקקקה

shabaz

New member
איזו הודעה גרועה...

זה מה שהתכוונתי,....שזה מסתבר לך, לכן זאת טענה ערכית...רק את חושבת ככה, ובטעות אם יורשה לי להוסיף... אל תנסי להעליב אותי, כמה אלגנטי שזה יראה...זה לא מקובל עליי... אם את מתנהגת למורים שלך בצורה יפה והם מרגישים מרידה, אזי את ממש גרועה בזה... כבוד...כבוד זאת מילה כל כך מצחיקה...ואת יודעת גם באיזו קלות ניתן להשיג כבוד? כמה שהוא יהיה לא מנומס, זה עדיין יהיה כבודץ.... וזה ממה בולשיט...זה אנשים שנוהגים להרתיע בדרכים דפוקות <<ע"ע ערסים>> אני מדבר על הפחדה אלגנטית...שבאופן לא מודע הם יקבלו את המידע שהם צריכים לפחד ממני, ואז אני מקבל כבוד.... קצת פסיכולוגיה אף פעם לא הזיקה... מוריןם נחמדים למי שצבוע אליהם...משמע נחמד אליהם בחזרה <משמע, מורים צבועים...כמובן שזה ידוע...>> "אחלה"...זאת מילה שנויה במחלוקת... וזה גם שנוי במחלוקת את המורים יתנהגו אלייך <ץכפי שאת מתנהג אליהם..>> לא כולם נחמדים...הם צבועים כאמור...מי שנחמד אליהם הם נחמדים אליו..צביעות בהתגלמותה הטובה... שיהיה...שום סתירה, ולמרות שאני לא ממש זוכר, אני די בסדפק אם זה בכלל סתר משהו שאמרתי מלכתחילה...

אתה ממש לא הבנת

דבר ראשון אני לא יורדת על אף אחד דבר שני אני לא דיברתי על זה אני מנומסת ומתנהגת כמו כולם אלא שבמקום להיתמרד באופן גלוי אני אתנהג בנימוס אבל שום דבר יותר אני עדיין אחשוב כמו קודם אבל הם לא יוכלו להיתפל אלי כי אני מתנהגת כביכול כמו כולם וזה נכון שקל להשיג אותו אבל לאחר שאבדת אותו האדם לא ישוב ויכבד אותך אף פעם כל מה שאתה רושם לא כדי לפגוע אני בקושי מבינה כי המונחים או יותר נכון אני לא מסכימה על המונחים המורים לא צבועים אבל הם כן נחמדים לנחמדים אליהם ואין לי שם לזה כרגע אבל זה מהשהו כמו יחסים בין בני אדם כי אם משהו יעבור מולך ויחייך אליך ויהיה נחמד אני בטוחה שתעשה את אותו הדבר כי האמת? כי אתה בן אדם אז תפסיק כי מה שמעצבן אותי הכי הרבה זה שאנשים נכנסים לקטנות ומתחילים להאשים את הכל כי לא כל המורים רעים ולא הכל רע וזה ממש עצוב שאני רושמת את זה עכשיו אבל זה נכון אני מדברת על המערכת שלא משנה מה היא תמיד אותו דבר שאנשים אפורים יצרו ולא משנה כמה מנסים אף איש ציבעוני לא יכול לשנות אתה וניסו תאמין לי ולא אין לי כוח להיכנס לויכוח עד עכשיו זה היה ויכוח מעניין עכשיו כבר לא כי חלק ממה שאתה אומר אני מסכימה עימו ומה שלא אני לא אסכים לעולם אז זהו שיהיה לך חג שמח ערב טוב וחופש(או מה שנישאר ממנו) מהנה

למעלה