שאלה

dafna18

New member
שאלה

שלום, הייתי שמחה אם מישהו פה ינתח לי את הכתב אני מאוד מודעת לעצמי, כך שאנלא חושבת שלמישהו יהיה פה ממש מה לחדש לי, אבל התחום מאוד מעניין אותי ותהיתי מה אפשר לגלות עליי מהכתב שלי אם מישהו מסכים אז אצלם את הכתב שלי ואצרף אבל לפני כן רציתי לדעת אם אני אמורה לכתוב במיוחד בשביל זה או שעדיף שאביא משהו שכבר כתבתי בעבר או שהכתיבו לי..? תודה מראש! דפנה.

dafna18

New member
RE:לפי ההקדמה..

דווקא ממש לא:) אז...מישהו מוכן לעזור לי?..

אריק!

New member
תסרקי טקסט חופשי ואולי מישהו יסכים

לעשות לך טובה ולנתח. היות שכבר החלטת שכנראה לא יהיה מה לחדש לך, נראה לי שהוצאת את הרוח מהמיפרשים של כל מיני מנתחים פוטנציאליים שדוקא היו שמחים לנתח את כתב ידך. אם יום אחד יהיה לך בעל אני מקווה שלא תאמרי לו משהו כזה: קשה לי להאמין שתצליח לגרום לי הנאה, הרבה לפניך לא הצליחו, אבל, בכייף, אתה מוזמן לנסות.. עכשיו אני ממש סקרן לראות את כתב ידך. אריק.

dafna18

New member
RE:תסרקי טקסט...

לא הבנתי למה אתה משווה את זה לזה.. אמרתי שהתחום מעניין אותי, זה לא יהיה לי פחות כיף לדעת מה תגידו בגלל שאני מודעת לעצמי.. שכן אם זה היה ככה, לא הייתי פונה לפה... מצטערת, לא התכוונתי להוציא למישהו את הרוח מהמפרשים )): אולי כדאי אז שבאמת אוותר.. לא חשבתי שאמרתי משהו לא בסדר בכל מקרה..כנראה שכן אז שוב, סליחה. ובעיה קטנה- אין לי סורק, יש לי אבל מצלמה דיגיטלית במחשב אז אצלם מחר באור יום ואקווה שזה לא יהיה מטושטש במקרה ואחליט לשלוח. דפנה.

אריק!

New member
היי.

אל תקחי ברצינות את מה שאני כותב, עוברים עלי ימים קשים, חברה עזבה אותי בפתאומיות אז הכל פתאם נראה לי שלילי ומעצבן. גם שתיתי כוסית כדי שיעברו לי המחשבות והשעות. את בטח לא אמרת שום דבר מיותר ואת מוזמנת, אם תרצי בכך, לשלוח לנו את כתב ידך, בתקווה שגם תקבלי ניתוח. תבלי בנעימים. בידידות, אריק.

dafna18

New member
RE:היי

מצטערת לשמוע, מקווה שתרגיש טוב במהרה ושהימים הקשים יתפוגגו באפלה :)

עטרה ב ט

New member
דפנה אני לא מבינה איזה עזרה את צריכ

כל ההוראות של איך לכתוב כתובות בהודעת המנהל, איזה עוד עזרה את צריכה ?

dafna18

New member
כתב היד שלי

עטרה, לא חשוב..הסתדרתי תודה! הנה הכתב יד שלי, אשמח לשמוע כל מה שעולה לכם לראש. אני מקווה שזה בכלל מספיק, ואני מצטערת על האיכות אבל ככה זה אצלי במחשב.. (אני מניחה שעכשיו אני רק צריכה לאזור אומץ וללחוץ על שלח ..) תודה מראש, דפנה.

dafna18

New member
כתב היד שלי

עטרה, לא חשוב..הסתדרתי תודה! הנה הכתב יד שלי, אשמח לשמוע כל מה שעולה לכם לראש. אני מקווה שזה בכלל מספיק, ואני מצטערת על האיכות אבל ככה זה אצלי במחשב.. (אני מניחה שעכשיו אני רק צריכה לאזור אומץ וללחוץ על שלח ..) תודה מראש, דפנה.

dafna18

New member
המממ

כתב היד שלי עד כדי כך משעמם שאפאחד לא רוצה לנתח לי אותו? ):

אריק!

New member
הוא בכלל לא משעמם. הסריקה נוראית.

אבל הוא גם לא פשוט, שכן את די מורכבת ופורום זה לא בדיוק הפורום המתאים לניתוח כזה. אז רק כמה התרשמויות, בתקוה שיתקרבו למציאות. דמוי עצמי משתנה רופף ולפעמים די בכמה הערות כדי שאת תתחזקי במסקנה מוטעית שאת כזו או כזו. שמא איזה דמות בחייך הטביע בך לאורך זמן דעה שאת לא הכי שווה? מצא בך חסרונות יותר מאשר מעלות ? ובכך קיצץ יוזמות ויצירתיות ודמיון שמתחבאים עמוק ? ואולי גם גרם לך להפנות עורף לאותו קשר/דמות, ועיצב אותך בדמותך הנוכחית ? נראה שיש אצלך איזה סתירות, שאולי את מנסה לשדר ריגושים והתלהבות שלא ממש אוחזים בך בהקשר הנ"ל, איזה ענין וסקרנות שלא מתמידים ו ´ברגע האמת´ את יוצרת חסימה ודיסטנץ, ממש מתנגדת כאילו בכוונה דואגת שלא יתפתח מזה משהו ? או הולכת על קשר שברור שלא יכול לצאת מזה משהו. בכל מקרה האנרגיות תפוסות במאבקים פנימיים או בנסיון לחפות על קשיים, מה שאולי אומר שדברים שאצל אחרים פשוטים וקלילים יותר, אצלך זה מתחיל במאבק פנימי ורק לאחר הכנה מספקת את יוצאת החוצה, או שבה להתכרבל במקום ששם את בטוחה ומוגנת. למרות שהארכתי זה ממש לא דברים מבוססים ואל תקחי שום דבר ברצינות יתר. מצד שני, אם יש דברים שאת מזדהה אתם אולי תוכלי להשתמש בכך להוציא מעצמך יותר. אל תהססי להגיב וגם לשלול מה שלא נראה לך. בידידות אריק.

עטרה ב ט

New member
דפנה אני מצטרפת לאריק בענין הזה

כל כך לא ברור וגם לא ממש כתב פשוט, אז פשוט אני לא כל כך יכולה לעבוד עליו. מצטערת.

dafna18

New member
לאריק ועטרה

אריק תודה רבה, אני מאוד מעריכה את זה אכפת לך שאצור איתך קשר באי מייל לגבי העינין? ועטרה זה בסדר, ממש אין צורך להצטער. שיהיה לכם לילה נפלא.. דפנה.

למעלה