פשוט רמת הצלילות היתה נמוכה
זה פשוט אומר שרמת הצלילות היתה מאד נמוכה, קורה לפעמים שפתאום באמצע חלום אתה מבין שאתה חולם אבל אתה לא יודע איך לנצל את זה, אתה יודע שזה חלום אבל אתה לא בדיוק מבין מה המשמעות של זה, לדוגמה אתה יודע שזה חלום אבל אתה ממשיך לחשוב שהדמויות והאנשים שם הם באמת אמיתיים ולא חלק מהחלום... כל זה מעיד על רמת צלילות נמוכה, זה קורה בעיקר כשאתה עייף מדיי ואז אתה חושב בצורה דיי מעורפלת. נסה את זה אחרי 6 שעות שינה, הסיכוי לצלילות גבוהה אז הוא הרבה יותר גבוה. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - היו לי השבוע חלומות מה זה חמודים, וגם מאד מציאותיים, היום בחלום האחרון לפני שהתעוררתי עמדתי על סולם גבוה ופתאום עובדים שהיו לידי, בנאים, התחילו ליצעוק לילד קטן למטה שיעזוב את המריצה שלהם בשקט, פתאום הייתי למטה ושני אנשים תפסו את הילד כל אחד ביד אחרת, הילד לא התרגש במיוחד והתנדנד לו בהנאה על הידיים שלהם, הם הביאו אותו אלי והחזקתי אותו בידיים, הוא היה רציני כזה ודיקלם לעצמו איזה שיר בקול רם תוך כדי שהוא מסתכל עלי כל הזמן ואני הולך איתו, עם הידיים שלו הוא התחיל להתעסק לי בפנים, לילחוץ את האצבעות שלו ללחי שלי ועל הסנטר במן סקרנות כזאת כאילו הוא בוחן את הפנים שלי, זה היה מאד מציאותי ובדיוק אז גם התעוררתי, היה מאד נחמד, חבל שלא צלול.
אתה החוליה החלשה! שלום
Lucid