שאלה...

deni

New member
שאלה...

היום בלילה חלמתי חלום [אני לא מעוניין לספר אותו] בסוף החלום אני אומר לעצמי: שזה רק חלום ואני חולם ולא קרה כלום לא ניכנסתי לחלום צלול. מישהו יכול להסביר לי איך זה שאים אני הבנתי שאני בחלום אז איך זה שלא ניכנסתי לחלום צלול?

Pimpernel

New member
תאמין לי שאני לא יודעת

האמת שגם לי חייבים הסבר על זה... זה קורה לי כמעט כל לילה

נׁעה

New member
ותאמיני לי שאני לא יודעת

מה הטעם בלענות כשלא יודעים את התשובה?

נׁעה

New member
בטח שנכנסת לחלום צלול!

עצם העובדה שידעת שזה חלום, כבר אומרת שחלמת חלום צלול. השליטה זו סתם תוספת מגניבה, שלא תמיד מתקיימת ודורשת אימון. מצד שני, יכול להיות שחלמת שאתה יודע שאתה חולם, ולא באמת ידעת...

deni

New member
יכול להיות...

יכול להיות שחלמתי שאני יודע שזה חלום בכול זאת תודה

Snow Girl

New member
מה זאת אומרת

"איך זה שלא ניכנסתי לחלום צלול"? זה לא כאילו אתה באמת מגיע למקום כלשהו... :) אתה לא "נכנס לחלום צלול" פשוט אתה ניהיה צלול לא החלום (נראה לי
) כמו שאמרו פה - אם ידעת שזה חלום אבל ממש ממש בטוח שידעת אז זה חלום צלול...

deni

New member
יכול להיות...

שזה נכון שאני צלול ולא החלום אבל בחלום שלי לא היתי צלול בכלל! אז כנראה חלמתי שאני יודע שזה חלום

LucidGuess

New member
פשוט רמת הצלילות היתה נמוכה

זה פשוט אומר שרמת הצלילות היתה מאד נמוכה, קורה לפעמים שפתאום באמצע חלום אתה מבין שאתה חולם אבל אתה לא יודע איך לנצל את זה, אתה יודע שזה חלום אבל אתה לא בדיוק מבין מה המשמעות של זה, לדוגמה אתה יודע שזה חלום אבל אתה ממשיך לחשוב שהדמויות והאנשים שם הם באמת אמיתיים ולא חלק מהחלום... כל זה מעיד על רמת צלילות נמוכה, זה קורה בעיקר כשאתה עייף מדיי ואז אתה חושב בצורה דיי מעורפלת. נסה את זה אחרי 6 שעות שינה, הסיכוי לצלילות גבוהה אז הוא הרבה יותר גבוה. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - היו לי השבוע חלומות מה זה חמודים, וגם מאד מציאותיים, היום בחלום האחרון לפני שהתעוררתי עמדתי על סולם גבוה ופתאום עובדים שהיו לידי, בנאים, התחילו ליצעוק לילד קטן למטה שיעזוב את המריצה שלהם בשקט, פתאום הייתי למטה ושני אנשים תפסו את הילד כל אחד ביד אחרת, הילד לא התרגש במיוחד והתנדנד לו בהנאה על הידיים שלהם, הם הביאו אותו אלי והחזקתי אותו בידיים, הוא היה רציני כזה ודיקלם לעצמו איזה שיר בקול רם תוך כדי שהוא מסתכל עלי כל הזמן ואני הולך איתו, עם הידיים שלו הוא התחיל להתעסק לי בפנים, לילחוץ את האצבעות שלו ללחי שלי ועל הסנטר במן סקרנות כזאת כאילו הוא בוחן את הפנים שלי, זה היה מאד מציאותי ובדיוק אז גם התעוררתי, היה מאד נחמד, חבל שלא צלול.
אתה החוליה החלשה! שלום
Lucid

Pimpernel

New member
אם ככה

היו לי טונות של חלומות צלולים באיכות גרועה מאוד! זה כאילו שאני יודעת שאני חולמת, אבל לא ממש יורד לי האסימון. שאני מתעוררת זה כזה מבאס, כי אני יודעת שהייתי ככה <-> קרובה!

fcfighter

New member
אם תשאלו אותי

זה מה זה מוזר לחלום שאתה יודע שאתה חולם, זה אפילו דיי דפוק... לי רק המחשבה על משהו שמתקשר אסוציאטיבית לחלום צלול, גורמת לי להיות צלול... כנראה לוסידגס צודק ובאמת הייתה לך צלילות נמוכה בחצלול רגיל, זאת דעתי.

למעלה