שאלה.... מתי יגיע השרדות 5 לכבלים???
B Boran New member 12/11/02 #5 כמו שאמרתי אני מתנדב לכתוב את הפרק הראשון שיהיה אחרי יום רביעי הבא. (יעני אז נגמר הלחץ, בערך...)
A amitooshacham New member 16/11/02 #13 יש יום קבוע אני לא מתנגד לזה שעשית את הפרק מוקדם, אבל זו בעיה שבגללה נאלץ לחכות עוד לפרק הבא. בשביל זה קבענו יום - בשביל שיקח זמן, ולא שהסדרה תיגמר תוך שבועיים, כי כל שבוע יש חמישה פרקים, וגם אנשים לא מספיקים להצביע בסקר אם כותבים שני פרקים בשבוע.
יש יום קבוע אני לא מתנגד לזה שעשית את הפרק מוקדם, אבל זו בעיה שבגללה נאלץ לחכות עוד לפרק הבא. בשביל זה קבענו יום - בשביל שיקח זמן, ולא שהסדרה תיגמר תוך שבועיים, כי כל שבוע יש חמישה פרקים, וגם אנשים לא מספיקים להצביע בסקר אם כותבים שני פרקים בשבוע.
O ofofofof New member 16/11/02 #14 אני חושב.... אני חושב שבאמת כדאי לעשות כל תקופת זמן קבועה......אבל לא שבוע........אולי 4 ימים......או 5........כי אז זה ארוך מדי......
אני חושב.... אני חושב שבאמת כדאי לעשות כל תקופת זמן קבועה......אבל לא שבוע........אולי 4 ימים......או 5........כי אז זה ארוך מדי......
G Gal6 New member 16/11/02 #15 למען האמת, עוד שבוע יתאים לי בווול! עוד לא התחלתי, יש לי את מחר..בעיקרון אני יספיק אבל אם אתם רוצים את המיטב שלי אז..מממ...אולי יום ראשון? (אם לא שבת הבאה)
למען האמת, עוד שבוע יתאים לי בווול! עוד לא התחלתי, יש לי את מחר..בעיקרון אני יספיק אבל אם אתם רוצים את המיטב שלי אז..מממ...אולי יום ראשון? (אם לא שבת הבאה)
O ofofofof New member 16/11/02 #16 אהה...........זה בסדר...... אני חשבתי שכבר רשמת את הפרק.....אבל אם לא אז לא משנה... יש עוד שבוע! בהצלחה! אופיר
אהה...........זה בסדר...... אני חשבתי שכבר רשמת את הפרק.....אבל אם לא אז לא משנה... יש עוד שבוע! בהצלחה! אופיר
A amitooshacham New member 16/11/02 #17 יום שבת הבאה...... פרק בשבוע נראה לי בסדר.. נראה לכם ארוך מדי?
A aya27 New member 16/11/02 #18 פרק בשבוע זה מצויין כי אז המשחק לא יגמר מהר ויעביר לנו את הזמן עד לעונה הבאה... (כמובן שנצטרך נראה לי עוד 8 משחקים כאלה בערך עד שתתחיל העונה, אבל מילא )
פרק בשבוע זה מצויין כי אז המשחק לא יגמר מהר ויעביר לנו את הזמן עד לעונה הבאה... (כמובן שנצטרך נראה לי עוד 8 משחקים כאלה בערך עד שתתחיל העונה, אבל מילא )
G Gal6 New member 17/11/02 #19 ../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif