שאלה...

R E D E V I L

New member
שאלה...

התחלתי להתעניין בפאנק ישראלי, ויש לי כמה שאלות על יוסלס: 1. מאיזה עיר הם, ואיפה הם מופיעים? 2. הם עובדים עם קונג פו רקורדס, איך הם הגיעו אליהם?

TimBuck2

New member
אין לי מושג אבל

הם לא ממש פאנק ישראלי. הם אפילו לא טורחים לשיר בעברית (עד כמה שידוע לי). הם סתם להקה אמריקאית שבמקרה מגיעה מארץ הקודש.

ALMIGHTY

New member
כן....

כל עוד הם לא שרים בעברית הם לא נחשבים פאנק ישראלי. הם מחיפה נדמה לי. נראה לי הספליט שלהם עם האטאריז היה החוזה הראשון שלהם עם קונג פו. בכל מקרה, ליוסלס יש צליל פאנק פופי אמריקאי.

themisfits

New member
תשובות

1.הם מחיפה והם מופיעים ברחבי הארץ בעיקרון תל אביב וחיפה(למעט) 2.קונג פו גילו אותם בזמן סיבוב הופעות שלהם בארצות הברית ב 1998 או 99 ואחריי כמה זמן הם הוציאו ספליט שעדיין מוכר עם להקת האולטרה פופ פאנק אטאריס ... ומאז הם הוציאו אלבום אחד מלא ועוד אחד ממש בדרך! הם פאנק ישראלי,נולדו אחד אחד בישראל מדברים עברית בבתים שלהם והלאום שלהם זה ישראלי הם יוצרים/יצרו מוזיקת פאנק בארץ ישראל,לא משנה מה בשבילי זה פאנק ישראלי...

R E D E V I L

New member
אח שלך שם???

אגב, עוד שאלות: 1. הם חיו כל הזמן בישראל, או שהם גם גרו תקופה באמריקה? 2. למישהו יש מושג מתי הם מופיעים בארץ? 3. have a nice life rulz!

Weird Eyal

New member
שמע

עם כל הכבוד שאח שלך שם זכותי להביע את דעתי.... בהתחלה בהתחלה הייתה להם מוזיקה טובה בערך ואז הם התמסחרו והתחילו לעשות פופ-פאנק מסריח וזהו אם היה לי משהו יותר טוב לומר אז הייתי אומר

themisfits

New member
אתה רוצה שיוסיפו ריחן לכל דיסק?

רציני איתך...אם היא מצחינה כמו שאתה מגדיר אני מוכן לבקש בעדינות מאח שלי להוסיף ריחן כזה כמו שקונים בשטיפת מכוניות...הולך אחי? אגב אתה זה שהולך עם שרשרת של אובי´צוארי ופנטרה על הכובע בהופעות לפעמים?

Weird Eyal

New member
ועוד משהו

אתה לא צריך לקחת את זה כזה קשה איש...... אז יש מישהו שלא אוהב את המוזיקה של אחיך.....ביג דיל!!! למה אתה לוקח את זה כזה קשה?

Ignition

New member
צודק..

בעיקרון גם אם היו מעבירים ביקורת על להקה שלי או של אח שלי , אז הייתי מתעצבן, אבל אין מה לעשות ככה זה..וגם זה לא שהוא אמר "יוזלס בני זונות" , הוא כולה אמר שהם נהיו פופ פאנק והתמסחרו .. לא כל כך רציני.

למעלה