שאלה

שאלה

היי יש לי שאלה ואודה אם תוכלי לענות לי מנסיונכן
אני ביום ה 11 של הטיפול עם זקיק אחד בגודל 17 עוד אחד 15 אחד גודל 12 שלוש זקיקים גודל 11ועוד 9 ו 8 ועוד כמה קטנים. E2 = 1636 ופרוגרסטרון 1.6.
הרופא המטפל בי טס לחול לסוף שבוע מיום רביעי ועד שבת ורוצה לדחות במידת האפשר את השאיבה ליום א' בעזרת אורגולוטרן שאני לוקחת כעת, ההחלטה טיפול לפי הבדיקות שאני אעשה במהלך השבוע , במידה ולא רופא בכיר אחר באסותא יבצע את השאיבה.
שאלה האם כדאי לדחות ? האם עלול לקרות מצב שבכל זאת אני מבייצת למרות שאני לוקחת את האורגולטרן ? או האם עלול להיווצר מצב שהבציות הגדולות "מתקלקלות " ?
מה אתן אומרות ?

לחכות עוד שבוע זה הזוי לדעתי..

כבר ראינו פה לא מזמן נשים שהרופא דחה את השאיבה והביציות "התקלקלו"..
זו שאיבה ראשונה שלך? לאיזה גודל בד"כ מגיע הזקיק המוביל ומתי הזרקת אוביטרל? אצל כל אחת זה שונה. יש נשים שהזקיק מגיע ל 21 גם. אצלי למשל ברגע שהזקיק המוביל 17 ממ הפרוג מתחיל לעלות ואת האוביטרל אני תמיד מזריקה באותו יום.
בכל אופן נראה לי מהיום עוד שבוע הזקיקי 17 כבר לא יהיה ורוב הסיכויים שגם ה 15 לא..

לא מדובר על שבוע

אלא על כמה ימים - יומיים שלושה מקסימום מיום רביעי - חמישי ליום א'.
ולגבי הפעמים הקודמות , בכל פעם היה משהו שונה בעם הראשונה היו זקיקים בגודל 17 אך בפעם השנייה כבר היו זקיקים בגודל 20 ו 19

מה לא? שבוע מהיום..

היום היה זקיק 17 לא? מחר מחרתיים הזקיק ידיע ל 20-21.
לדעתי אוביטרל מחר ושאיבה ברביעי זה אידיאלי

התכוונתי לממתי שהייתה אמורה להיות השאיבה

ביום ד- ה
אבל בכל מקרה הוא רוצה בדיקה ביום ג ולפי זה יחליט
&nbsp
&nbsp

לדעתי האישית...

לעשות את השאיבה במועד המתאים ביותר עבורך, בלי לדחות, ובלי לשנות, ובלי להוסיף הורמונים.
אני כמעט בטוחה שאצלי זה לא עבד... והגעתי לשאיבה עם הרבה זקיקים, ביצית אחת, ו 0 הפריות. כאב לב. לא בטוח שזה קשור לכך שמשכו לי את הזמן בגלל פסח,
אולי כן, אולי לא. אי אפשר לדעת. אבל במבחן המציאות... יצא כלום. רק כאב לב גדול,
והרבה מאוד ימים של זריקות (אורגלוטרן ופיורגון, טיפול שאמור היה להיות קצר
והפך למאוד ארוך).
&nbsp
בהצלחה בכל מקרה!

תודה לשתכן על התגובה המהירה וייעוץ

עזרתן לי , מקווה לא לדחות את זה אם זה תלוי בי למרות שאני חוששת לעבור את השאיבה בלי הרופא שלי למדתי כל כך לסמוך עליו.

בר 84

New member
לא הייתי דוחה את השאיבה

גם אם זה אומר שרופא בכיר אחר יבצע אותה.
חייבת לספר שבשאיבה בה נקלטתי להריון , בוצעה גם כן ע״י רופא בכיר במדיקל שאינו הרופא שלי, היות והרופא שלי גם היה בחו״ל.. לא אשקר לך שלא היו לי המון חששות לפני אבל בסוף התוצאה היתה מבורכת.. :)
פשוט נראה לי לפי הנתונים שאת מספרת שלנסות לדחות עד יום ראשון הבא שזה עוד שבוע, שלא יתפספס הסבב,

ובלי שום קשר למה שתחליטי שהיה סבב מנצח ומוצלח:)

tamaryael

New member
הרופא שלך רוצה כך?? או את ??

אם הוא רוצה כך אז הוא חסר אחריות מעט כי לדחות שאיבה מיום רביעי או חמישי - ליום ראשון זה נראה לי מידי סיכון.. ובגילך לא נראה לי שכדאי להסתכן. השאלה אם זה את מתעקשת או הרופא.. מקווה שאת מתעקשת.
יש רופאים מצוינים ולכל אחד יש תחליף.
מה חשוב בסך הכל? להצליח כבר.
בהצלחה

למעלה