שאלה למה המספר 21593 הוא המספר הארוטי ביותר?
ה הצופה. New member 7/11/02 #2 מי אמר לך שהוא הארוטי ביותר? כבר שעה אני מנסה להתחרמן מהמספר הזה ונאדא
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 7/11/02 #5 חכמה שלי.... כי אם 2 חושבים על דבר 1 משותף, אז בערך בעוד 5 שבועות הם יבינו שבעוד 9חודשים הם כבר יהיו 3.... ידעתי שממך תבוא הישועה
חכמה שלי.... כי אם 2 חושבים על דבר 1 משותף, אז בערך בעוד 5 שבועות הם יבינו שבעוד 9חודשים הם כבר יהיו 3.... ידעתי שממך תבוא הישועה
נ ננסנס New member 7/11/02 #8 אז למה ארוטי? פרקטי מתאים יותר... אם כבר אז 224761 שזה: 2 עושים אהבה, מצרפים עוד 2 ואז נהיה 69 בריבוע (4761)...
אז למה ארוטי? פרקטי מתאים יותר... אם כבר אז 224761 שזה: 2 עושים אהבה, מצרפים עוד 2 ואז נהיה 69 בריבוע (4761)...
פ פשוט אישה** New member 7/11/02 #10 תגיד לי....... אתה עוד בפנטזיה ש69... זה כל כך פרקטי.... ועוד ברביעיה.....
נ ננסנס New member 7/11/02 #16 שאלה טובה.... אבל עד כמה שאני זוכר... 69 זה אחלה... רבעיה כבר יותר בעיתית שהרי מישהו ישאר בסוף השרשרת גלמוד...
שאלה טובה.... אבל עד כמה שאני זוכר... 69 זה אחלה... רבעיה כבר יותר בעיתית שהרי מישהו ישאר בסוף השרשרת גלמוד...
ח חתולון* New member 7/11/02 #12 מנסה את כוחי, צריך מחשבון 2 נערות ליווי, מרויחות 103 שקל ליום ועובדות 345 יום בשנה... מי לוקח את הכסף תבדקו במחשבון, חידה עם זקן ענק מה התוצאה? במחשבון!!!! חתולון
מנסה את כוחי, צריך מחשבון 2 נערות ליווי, מרויחות 103 שקל ליום ועובדות 345 יום בשנה... מי לוקח את הכסף תבדקו במחשבון, חידה עם זקן ענק מה התוצאה? במחשבון!!!! חתולון
נ ננסנס New member 7/11/02 #19 חתולון, איך עובדות 345 יום בשנה? מה עם הבלאגן הנשי החודשי? ומה, מרויחות כלכך קצת? איזה מעסיק רע אתה?
ח חתולון* New member 7/11/02 #21 לא יודע, תשאל את הסרסור!!!!! סרסור=71070 זו התוצאה לא מבין במחזורים של נערות ליווי חתולון
נ ננסנס New member 7/11/02 #24 אולי הפרופסור = 7109179 יודע? ואני חשבתי שאנשי החוק מבינים יותר בנושא , לא?!
I irisi New member 7/11/02 #13 היי אישה יקרה למי? למה? המון תשובות אהבתי להיות בהריון תחושה נהדרת, רוב הזמן חויית הלידה- הרגע שאחרי מדהימה- איך אחרי שנייה שוכחים את כל הכאב ורק מתרכזים בפלא שנוצר , ועכשיו מתגעגעת לאחד מיוחד שחבל שאולי את ילדו לא אצור..
היי אישה יקרה למי? למה? המון תשובות אהבתי להיות בהריון תחושה נהדרת, רוב הזמן חויית הלידה- הרגע שאחרי מדהימה- איך אחרי שנייה שוכחים את כל הכאב ורק מתרכזים בפלא שנוצר , ועכשיו מתגעגעת לאחד מיוחד שחבל שאולי את ילדו לא אצור..
ח חתולון* New member 7/11/02 #6 תגידו??? אתן השתגעתן?? זה המספר האישי שלחי במשטרה אופסססססססס אסור לגלות אפשר למחוק? אני איש החוק חתולון עכשיו גם עם צחוק
תגידו??? אתן השתגעתן?? זה המספר האישי שלחי במשטרה אופסססססססס אסור לגלות אפשר למחוק? אני איש החוק חתולון עכשיו גם עם צחוק