שאלה

גלי377

New member
שאלה

אני יומיים אחרי המחזור והיום אחר הצהריים היתה הפרשה כזו יכול להיות שהביוץ מתחיל היום? או שיש הפרשה שבוע לפני הביוץ (יש לי מחזור סדיר של 28 יום רק החודש הגיע אחרי 32 יום) מזה יכול להיות

הפרשות

יש נשים שמתחיל אצלהן הפרשות כחמישה עד שבעה ימים לפני ביוץ, בהחלט יכול להתאים לאורך המחזורים שלך

haych

New member
בול כמו אצלי

גם שלי סדיר 28, החודש הגיע אחרי 30. סיימתי את הדימום בשבת ואתמול הייתה לי הפרשה חלבונית. ניסיתי להתעלם אבל בגלל שהיא המשיכה בדקתי בערכת ביוץ. שלילי לחלוטין.

גלי377

New member
תודה. אז מתי להתחיל לבדוק בערכת ביוץ מחר זה היום ה-9 מהמחזור

גלי377

New member
מתי את מציעה לי לבדוק בערכה בערב או בבוקר? איזה שעות את עושה

והאם זה מספיק פעם ביום בערב לבדוק?

haych

New member
בעקרון הטווח המומלץ הוא 10:00-20:00

אני בהתחלה הייתי בודקת בערב כי זה היה לי הכי נוח, אבל שמתי לב שאני מזהה ביוץ יותר בקלות בצהריים, כשריכוז ההורמון בשיאו.
אני בודקת ב- 12:00. הולכת לשירותים ומפסיקה לשתות ב- 10:00.
מספיק בהחלט לבדוק פעם אחת.

לגבי מועד הבדיקה, אני בעקרון בודקת מיום 10. בגלל שהחודש המחזור איחר, אבל הוא נגמר בדיוק במועד הרגיל כאילו שהוא התחיל בזמן, נראה לי שאתחיל לבדוק ביו"מ 10 מהתאריך בו היה אמור להיות המחזור ולא מהתאריך בו היה בפועל כדי לא לפספס, מה שאומר לבדוק היום.
אבל, בגלל שבדקתי שלשום ולא היה אפילו פס נוסף חלש, חבל לי על המקלון של היום כי אין סיכוי שאני לקראת ביוץ, אתחיל כנראה ממחר.

גלי377

New member
שאלה על ערכת ביוץ

הרגע בדקתי בערכה של כחול לבן...אחרי רבע שעה בערך מהבדיקה יש פס שיצא לא הכי כהה אבל יצא פס זה חיובי? והאם אחרי רבע שעה עשרים דקות הבדיקה כבר לא אפקטיבית?

haych

New member
נראה לי שאת קצת מבולבלת... אנסה לעשות סדר

לגבי השאלה הנוכחית - עניתי לך בשרשור אחר שפתחת.

בבדיקות ביוץ יש לנו את פס הביקורת (שתמיד חזק) ופס נוסף שבהדרגה הופך ממצב שהוא לא קיים ליותר ויותר כהה (ככל שריכוז ההורמון של הביוץ עולה) ועד למצב שהוא באותו חוזק של פס הביקורת. רק מצב בו שני הפסים זהים (להוציא מן הכלל בנות שאצלן הפס השני לא מגיע לחוזק של הראשון אלא רק כמעט) - הוא מצב בו הבדיקה חיובית וביוץ יגיע 12-24 שעות לאחר מכן.

זאת בניגוד לבדיקת הריןוף בה גם פס חלשלוש נחשב לבדיקה חיובית (המשפט הידוע "פס זה פס") ובלבד שמסתכלים על הבדיקה בטווח הזמן הרשום בהוראות.

מקווה שברור עכשיו.

גלי377

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת...

למעלה