שאלה?

bell2002

New member
שאלה?

צבעתי קיר בסופרקריל ורציתי לתחום פס לאורכו ע"י מסקינגטייפ, כמו שרואים בתוכניות בבי.בי.סי פריים. כשרציתי להוריד את המסקינגטייפ הוא קרע גם חלק מהצבע וכך נוצרו קרעים בצבע. יש מסקינגטייפ מיוחד לדברים כאלה? בתוכניות בי.בי.סי פריים הם מדברים על low-tap maskingtape, יש כזה גם בארץ? תודה רבה מראש, בל.

hoggle

New member
לא צריך למסקינטייפ מיוחד

למרות שיש מסקינטייפ עפ חוזק הדבקה חלש ויש עם חזק, אבל כמיטב מסורת הפורום בנושא אילתורים, פשוט מעבירים את המסקינטייפ כמה פעמים על הבגדים, כך שיידבקו אליו סיבים, וזה מחליש את הדבק שלו.

עדי 4

New member
יש מסקנטייפ מיוחד

ורצוי לקנות את זה מהנייר ולא זה שנועד לאטימת החלונות בימי מלחמות
.

דניעל

New member
תנסי להעביר

12 מטרים של מסקינטייפ על הבגד... אולי אפשר להעביר אותו על איזו מיטה או ספה? דרך אגב - לא אומרים "מסקינג-טייפ"? הרי זה נועד בדיוק למטרה הזאת - מסכה.

lilachh

New member
בכל אופיס סיפו יש דבק נייר בכל מיני

רוחבים, הוא יעשה את העובדה מצוין.

bell2002

New member
הוא לא מדביק את הצבע אליו

ואז כשמושכים את רצועת המסקינגטייפ, גם חלק מהצבע נדבק אליו? זה מה שקרה לי עם דבק נייר כזה בדיוק. השאלה אם יש משהו מיוחד? או שאוליי לא צבעתי נכון...? יש לי כזאת עבודה עכשיו לתקן, שממש בא לי לבכות...

טלולה1

New member
החכמה היא

להשתמש בנייר דבק אחרי שהדבקנו על מגבת כדי שיהיה פחות דביק להדביק על הקיר ובגמר הצביעה להוריד אותו מייד! לא לחכות לייבוש הצבע כיוון שאם לא נוריד מייד אז יחד עם הנייר דבק יתקלף גם חלק מהצבע על הקיר ולא יתקבל פס ישר

bell2002

New member
תודה, על הקיר השני אני כבר לא

אהיה יצירתית. צבע אחד וגמרנו. תודה רבה על התשובות.

av_i_va

New member
גם במסקינגטייפ קיימים סוגים שונים

בחנויות המתמחות בחומרים לצביעה ראיתי מסקינגטייפ המיועד לצבעים.

למעלה