הרבנים האלה משגעים אותי, איך הכל יוצא להם הפוך, הרי
עיקרי מטרותיו של מוסד הנישואין ביהדות הן:
א. להסדיר את מעמדה\זכויותיה של האישה. (כתובה).
ב. (ואולי זה עיקר העיקרים) זה למנוע "גילוי עריות" (קיום יחסי מין בתוך המשפחה וסיבות ידועות לכולנו).
ולשם כך יש לרשום לציבור בברור (בנישואין) את שמות הוריו הביולוגים של הילד\ה כדי למנוע בתכלית נישואין בין משפחה. (ולשם כך צווינו גם "איסור גילוי עריות" וגם ב"לא תנאף").
ומה הוא ממזֵר ? (ממ-זֵר שורש "זר" מלשון "זָר" - לא מוכר\ידוע)
"ממזֵר" הוא מי שאין יודעים "מאיזה-זֵר" גנטי\משפחתי הוא בא, זאת אומרת שאין יודעים מי אביו מולידו. (משל בן\ת של זונה או רווקה\גרושה\אלמנה ששכבה עם יותר מגבר אחד ואינה יודעת מי בדיוק האב או אשת איש שנאפה ולא אמרה מי האב וכו').
בגלל זה גם צווינו ב"לא תנאף". וזאת כדי למנוע בעתיד נישואין של אחים בלא ידיעתם מה שמביא להמון בעיות מולדות.
זאת אומרת שהבדיקה הגנטית של ימינו יכולה לפתור את בעית הממזרות, שהרי אם אני יודע מי האב הביולוגי, הרי אני יודע "מאיזה-זֵר" (משפחתי\גנטי) בא הילוד, ואם אני יודע מ"איזה-זֵר" הרי שאינו ממזֵר.
הרי היהדות מתירה לאישה לעשות ילדים ממספר גברים (כמו לגבר) בתנאי שהתגרשה ונישאה (ז"א רשמה מי האבות של כל אחד ואחת מילדיה) (גבר לא חייב בגרושין אבל חייב בנישואין, בהלכה המקורית).
הווה אומר: "הפוך גוטה, הפוך"...
ובמקום לפתור את הבעית הממזרים אחת ולתמיד על ידי בדיקה גנטית פשוטה, הם (הרבנים\ות) מנציחים את הבעיה ומחמירים אותה ותראה מה קורה עם ה"סודיות" שאופפת את האבות מבנק הזרע והיום אימהות מכל הארץ מחפשות ומוצאות בפייסבוק עשרות ילדים אחים למחצה לילדיהן מאותו תורם זרע והתופעה מתפשטת כאש בשדה קוצים ולא ירחק היום שיצא חוק שכל זוג יהיה חייב לבצע בדיקה גנטית לפני הנישואין כדי לוודא שאינם אחים ו\או קרובים גנטית.
חלם זה כאן...
מצטער אם חפרתי