שאלה

weird dust

New member
שאלה

שלום לכולם אני בכיתה י´ ואני רוצה להיתנדב למד"א ועברתי ניפוי אחד ועכשיו יש עוד אחד מישהו אולי מוכן לספר לי מה עושים בניפוי השני? או שגם בו שואים כל מיני שאלות בתודה מראש סער

puckman

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה זה כל

הניפויים והחונכחויות????? בתקופה שלי (ממש ממש לא מזמן) לא הייתי צריך לעשות את כל זה...

weird dust

New member
אני בתור אחד שלא ממש מבין

אומר את זה מהנקודת ראות שלי אז לא לקחת את זה בצורה סופית אמרו לנו שמי שרוצה להיתנדב למד"א צריך לעבור איזה סדרת שאלות בהתחלה חשבתי יבואו בטח איזה 10 אנשים והשאלות זה כדי שלא יגיע איזה אחד שברגע שהוא רואה דם והוא מתעלף (כמו אמא שלי) להפתעתי הגיעו 40 וקצת אנשים לכל הדבר הזה אז הבנתי למה זה כדי שלא יהיו כל כך הרבה מיתנדבים ובאמת הורידו מעל חצי (ואני עברתי את הניפוי למרות שההיתי בטוח שאני לא יעבור) וגם גיליתי שיש שם כמה שהם היו נותנים לי לבטוח בהם ההיתי מעדיף לטפל בעצמי לבד גם בלי לדעת כלום אז ככה שאם משקרים טוב אז מצליחים לעבור את זה עכשיו בגלל שיש יותר מידי אנשים הם כתבו שלט "היו הביקוש הרב..." וזימנו לעוד ניפוי עכשיו אני מאוד רוצה להיתנדב למד"א (למרות שהציאו לי דברים יותר קלים) אז אני מעוניין לדעת מה עושים בניפוי השני כתבתי יותר מידי אבל לא נורא ואני מקוה שמישהו יענה לי

nsr

New member
תראה

עוד לא יצא לי לשמוע על ניפוי שני. אבל אני מניח שזה כמו הראשון. אין טיפים לכזה דבר, תיהיה עצמך. אם עברת את הראשון תעבור את השני. בהצלחה

weird dust

New member
תודה רבה

ואני באמת מקווה לעבור את השני אני משום מה באמת רוצה להיתנדב לא להאמין

MY NAME IS HILA

New member
.............

אני לא יודעת אם על זה אתה מדבר אבל גם לי אמרו שיש מיפוי שני והבנתי שיושבים בתוך קבוצה ובודקים איך אתה עומד במצבי לחץ וכו´

weird dust

New member
שלום לכולם

היום ההיתי בניפוי השני ולהפתעתי כל מה שעשו זה להיתפקע מצחוק ולשחק עם האור ואז להגיד מה שאומרים בפרסומת לחברת חשמל "האור כבה המפסק תקין סחטיין אליקום" (זה באמת מצחיק הקטע לא יודע איך אבל זה מצחיק) אבל לא חשוב בסוף היתקבלתי לקורס 60 ואני מקווה שגם אותו אני יעבור

למעלה