שאלה

missingkey

New member
שאלה

שלום לכולם,
אני בת 30, סובלת מחרדה חברתית קשה.
לפני כמה חודשים הכרתי בעבודה בחור נחמד מאוד. לידו אני מרגישה פחות חרדה, התחברנו מאוד ולרוב אנחנו יוצאים לארוחות צהריים יחד ומסתמסים הרבה.
הוא מאוד שונה ממני, "ילד רע" שעושה תמיד מה שהוא רוצה, אין לו בעיות מבחינת חיבור לסביבה ובכללי אפשר להגיד שהוא יסתדר בכל מצב.
עם הזמן הבנתי ממנו שאני מוצאת חן בעיניו והוא רוצה שנצא....
אחרי תקופה ארוכה שחיזר אחריי וניסה לשכנע אותי, יצאתי איתו לדייט אחד. רמת החרדה שלי היתה בשמיים וממש רעדתי למרות שהכרתי אותו עוד לפני (כנראה המעמד והטייטל דייט גרם לי להיות חרדה). אחרי פגישה זו הוא פשוט ניתק קשר. בתקופה הזאת שלא היינו בקשר הייתי בסרטים עם עצמי, הרגשתי דחויה שהוא בחר לנתק כך את הקשר והשאיר אותי עם הרבה מאוד סימני שאלה. אחרי חודשיים הוא חזר אלי בהודעה שהוא עוד חושב עלי וששאלתי למה לא חזר אחרי הדייט הוא אמר שהרגיש שאני לא מעוניינת בו כפי שהוא מעוניין בי.
שחזרנו לקשר חברי הוא שוב ושוב דחף לכיוון דייט נוסף אבל סירבתי כל הזמן כי אני מפחדת מקשר (מעולם לא היה לי כזה). הוא מוצא חן בעיני אבל אני לא יודעת אם מתאים לי האופי האקסטרוברטי שלו, אני לא יודעת אם למשך זמן אצליח להתמודד עם החרדה שלי שאני איתו, ואם יום אחד אגלה לו על הבעיה שלי אם הוא יבין אותי. אולי אני צריכה לחפש מישהו ביישן כמוני. אני מאד מתלבטת לגבי הקשר הזה.
הוא לא רוצה שנשאר רק ידידים, מבחינתו כרגע זה או לקחת את זה צד אחד קדימה או כלום.
אני מרגישה שקשה לי להתמודד איתו ובלעדיו

Ayaan

New member
.

את יודעת הכי טוב מה טוב לך, אני יכולה רק להגיד שבמקומך הייתי נותנת לזה צ׳אנס אם הוא באמת מוצא חן בעיניך.
הוא מעוניין בך, ואם את בו- אין לך מה להפסיד.

גם אם תצאי איתו לדייט אחד או שניים או עשר זה לא אומר שאת מחוייבת לו או הוא לך, את לא חייבת לו הבטחה לקשר, את יכולה לעשות מה שאת רוצה והוא יודע את זה ומוכן לזה.

אני גם הייתי נכנסת לקשר גם אם הוא לא מושלם בעיני כדי להתמודד עם החרדה (לא קשר רציני במקרה כזה כי זה לא יהיה פייר כלפי הבחור).

החרדה גורמת לנו לדאוג הרבה לגביי העתיד אבל אי אפשר באמת לחזות את העתיד, אין לדעת אם הקשר יהיה טוב או לא אבל את כן יודעת שאת יכולה להפסיק אותו אם הוא לא יהיה בשבילך.

בקיצור אני ממליצה נסות אבל רק את יודעת :)

Lichy87

New member
היי

לדעתי כדאי לשתף אותו בחששות שלך. אם הוא מספיק מעוניין הוא ינסה לקבל אותם ולהתחשב בהם. אם לא, אז לא. אין מה להפסיד. דווקא נשמע שזה סיכון ששווה לתת לו הזדמנות, בייחוד אם גם הוא מוצא חן בעינייך.

למעלה