בהרבה סרטי סקט יש מוזיקה של היפ-הופ, בכולם בעצם, וברוב יש קטעים שסקייטרים (בעיקר כושים) עושים כזה פריסטייל או שסתם שרים שיר (ראפ מן הסתם)אז, סתם, ככה זה נראה לי
כי רוב ה"עיסוקים" שנמצאים בתרבות (ברייק דאנס . גראפיטי,ביט בוקסינג,די ג´יינג , אמסיס) התחילו כבר בסוף שנות ה70 שההיפ הופ התחיל להתפתח ולקבל את הצורה המודרנית של היום (התפתחות בכווונה למודרניזציה) וממיטב ידיעתי בשנות ה70 המאוחרות 80 מוקדמות הסקייט לא היה להיט בברונקס... לכן הוא לא נחשב למרות שיש הרבה אנשים שעושים באקסטרים שהם בי בויז,גראפיטאים די ג´ייס וכו´ (ראיתי מספיק סרטים של אנשים שאחרי תחרות כלשהי מתחילים לעשות ווינדמיל על הרמפה) אבל זה עדיין לא מכניס את זה לתרבות זה יותר בתור משהו משני כזה במרכז התרבות זה בטח לא וואי זיין מוח שכמותי שומע: אמא אומרת לשי שלא מזמינים אוכל היום
בערוצי אקסטרים זה לא אומר שזה המוזיקה שמזוהה עם הספורט הזה, עד כמה שידוע לי רוב הסקייטרים לא ממש שומעים רוק ד"א הקליפ OH NO של נייט מוס דף ופרעה מונץ´ כל יום באקסטרים בין התוכניות
כמו שאמרתי לא מחשיבים את זה בתור חלק מתרבות ההיפ הופ. זה ספורט אקסטרימי יותר מאשר אומנות שמשוייכת לתרבות (אם תהיה אי הבנה ברייק דאנס נחשב לסוג אומנות ריקוד ולא כסוג של ספורט) לכן זה לא בתרבות ואני מניח שזה לא ייכנס (כי אז כל תרבות האקסטרים צריכה להכנס לתחומים של ההיפ הופ - אשכרה נשמע מסובך) בקיצור אקסטרים אקסטרים (תרבות האקסטרים) והיפ הופ (התרבות השחורה) וזהו שי: אולי תפסיק לזיין תשכל? שי: אוקי אחי. שי: מה המצב? שי: חרשנו על זה אחי. שי: באהבה }{ שי: }{
כמו שאמרתי לא מחשיבים את זה בתור חלק מתרבות ההיפ הופ. זה ספורט אקסטרימי יותר מאשר אומנות שמשוייכת לתרבות (אם תהיה אי הבנה ברייק דאנס נחשב לסוג אומנות ריקוד ולא כסוג של ספורט) לכן זה לא בתרבות ואני מניח שזה לא ייכנס (כי אז כל תרבות האקסטרים צריכה להכנס לתחומים של ההיפ הופ - אשכרה נשמע מסובך) בקיצור אקסטרים אקסטרים (תרבות האקסטרים) והיפ הופ (התרבות השחורה) וזהו שי: אולי תפסיק לזיין תשכל? שי: אוקי אחי. שי: מה המצב? שי: חרשנו על זה אחי. שי: באהבה }{ שי: }{