שאלה

Chomp on this

New member
......

אבל לפי מה שאני רואה באמריקה זה דווקא כן... כי הרבה כושים עושי םסקט... ובכל סרט סקט יש מלא שירי היפ-הופ

לא

הסקייטרים אימצו חלק מתרבות ההיפהופ, בעיקר חלק מסגנון הלבוש וחלקם אהבים גם את המוזיקה. אבל באופן כללי הסקייטבורד הוא לא חקל מתרבות ההיפהופ אלא להיפך =)

TeeAnTee

New member
מה הקשר?

כל מה שכושים עושים שייך להיפ הופ? הרבה כושים משחקים גם כדורסל זה אומר שכדורסל זה אחד האלמנטים של ההיפ הופ?

Chomp on this

New member
טוב

בהרבה סרטי סקט יש מוזיקה של היפ-הופ, בכולם בעצם, וברוב יש קטעים שסקייטרים (בעיקר כושים) עושים כזה פריסטייל או שסתם שרים שיר (ראפ מן הסתם)אז, סתם, ככה זה נראה לי

RiRo

New member
אממממממממ בעיקרון לא..

כי רוב ה"עיסוקים" שנמצאים בתרבות (ברייק דאנס . גראפיטי,ביט בוקסינג,די ג´יינג , אמסיס) התחילו כבר בסוף שנות ה70 שההיפ הופ התחיל להתפתח ולקבל את הצורה המודרנית של היום (התפתחות בכווונה למודרניזציה) וממיטב ידיעתי בשנות ה70 המאוחרות 80 מוקדמות הסקייט לא היה להיט בברונקס... לכן הוא לא נחשב למרות שיש הרבה אנשים שעושים באקסטרים שהם בי בויז,גראפיטאים די ג´ייס וכו´ (ראיתי מספיק סרטים של אנשים שאחרי תחרות כלשהי מתחילים לעשות ווינדמיל על הרמפה) אבל זה עדיין לא מכניס את זה לתרבות זה יותר בתור משהו משני כזה במרכז התרבות זה בטח לא וואי זיין מוח שכמותי שומע: אמא אומרת לשי שלא מזמינים אוכל היום

Chomp on this

New member
כן לזה התכוונתי

לאו דווקא בתרבות... הכוונה יותר אם זה כזה חלק מזה... יותר בתור משהו משני אם אתם רוצים לקרוא לזה ככה...

ק ר ח

New member
חוץ מזה תרבות האקסטרים

שכוללת ת´סקייט-בורד מזדהה יותר עם מוסיקת רוק מאשר היפ הופ

Chomp on this

New member
לאו דווקא

וכמו שאמרתי יש בסרטים הרבה יותר שירי היפ-הופ מאשר רוק\מטאל\פאנק...

2PAC4EVER

New member
זה שטוחנים לך מוסיקת רוק

בערוצי אקסטרים זה לא אומר שזה המוזיקה שמזוהה עם הספורט הזה, עד כמה שידוע לי רוב הסקייטרים לא ממש שומעים רוק ד"א הקליפ OH NO של נייט מוס דף ופרעה מונץ´ כל יום באקסטרים בין התוכניות

RiRo

New member
אממממ

כמו שאמרתי לא מחשיבים את זה בתור חלק מתרבות ההיפ הופ. זה ספורט אקסטרימי יותר מאשר אומנות שמשוייכת לתרבות (אם תהיה אי הבנה ברייק דאנס נחשב לסוג אומנות ריקוד ולא כסוג של ספורט) לכן זה לא בתרבות ואני מניח שזה לא ייכנס (כי אז כל תרבות האקסטרים צריכה להכנס לתחומים של ההיפ הופ - אשכרה נשמע מסובך) בקיצור אקסטרים אקסטרים (תרבות האקסטרים) והיפ הופ (התרבות השחורה) וזהו שי: אולי תפסיק לזיין תשכל? שי: אוקי אחי. שי: מה המצב? שי: חרשנו על זה אחי. שי: באהבה }{ שי: }{

RiRo

New member
אממממ

כמו שאמרתי לא מחשיבים את זה בתור חלק מתרבות ההיפ הופ. זה ספורט אקסטרימי יותר מאשר אומנות שמשוייכת לתרבות (אם תהיה אי הבנה ברייק דאנס נחשב לסוג אומנות ריקוד ולא כסוג של ספורט) לכן זה לא בתרבות ואני מניח שזה לא ייכנס (כי אז כל תרבות האקסטרים צריכה להכנס לתחומים של ההיפ הופ - אשכרה נשמע מסובך) בקיצור אקסטרים אקסטרים (תרבות האקסטרים) והיפ הופ (התרבות השחורה) וזהו שי: אולי תפסיק לזיין תשכל? שי: אוקי אחי. שי: מה המצב? שי: חרשנו על זה אחי. שי: באהבה }{ שי: }{

RiRo

New member
אממממ

RiRo

New member
אממממ

למעלה