שאלה

שאלה

שמתי לב שכמעט בכל סרט Divx ישנם מדי פעם תקלות ויזואליות - צבע נמרח, קפיאה של תמונה וכו´. שאלתי - האם זה בגלל שההורדה שלי לא הצליחה כ"כ או שזאת בעיה בסרט עצמו? ואם זה הסרט - אז למה זה קורה?

webmasterN

New member
בדר"כ זה בגלל שההורדה לא הושלמה

ב-100 אחוז ! אפשר גם להגיד שהצד השני מלכתחילה לא העלה את הקובץ במלואו (אבל הוא חשב כך). אם אתה אומר שזה כמעט בכל סרט אז זה כנראה משהו אצלך, אולי "שיטת" ההורדה שלך לא כל כך מהימנה.

URNFS

New member
רוב הבעיות שתארת

צבע נמרח זו בד"כ תוצאה של קידוד מהיר ולא רציני. קפיאה של תמונה,מצד שני,רוב הסיכויים שזה בגלל שהמחשב שלך איטי מדיי.

אז ככה

אני מוריד רק בקאזה, ואני צופה בסרטים רק אחרי שההורדה הושלמה (אם הייתי יודע איך לצפות לפני אולי הייתי עושה את זה..) דבר נוסף - אני מוריד רק סרטים "בטוחים", ז"א רק כאלו שיש אינדיקציה די ברורה שהם הסרטים האמיתיים (גודל הקובץ, מספר משתמשים וכו´) ושוב, כמעט בכל סרט כזה יש איזשהו מקום בעייתי - מריחה של צבע (למשל בשרק באחד הקטעים) וקפיאת תמונה מסויימת (אני חושב שגם בשרק) ובלי קשר למחשב כי זה במקום אחד ספיציפי. זה לא כ"כ מפריע לי אבל אני בכל זאת רוצה לדעת אם זה משהו בהורדה שלי או שזאת תופעה מוכרת בסרטי DivX

URNFS

New member
המקום הספיציפי שזה נתקע

זה חלק בסרט שיש בו הרבה תנועה על המסך? ד"א,בשביל לראות את הסרט לפני שהוא נגמר,נסה לפתוח את קובץ הDAT שלו בvirtual dub.

למעלה