שאלה היי מחפש אתר או דף פייסבוק למאמרים חכמים טובים ולא ארוכים במגוון נושאים באנגלית תודה לכם
ש שחום נאה37 New member 31/12/15 #1 שאלה היי מחפש אתר או דף פייסבוק למאמרים חכמים טובים ולא ארוכים במגוון נושאים באנגלית תודה לכם
ש שחום נאה37 New member 31/12/15 #3 היי מאמר חכם שמעניין לקרוא ולא עוד סתם מאמר. אני כל שבוע בפייס עושה נושא חדש ומדבר עליו כל השבוע,יש לי לא מעט חברים מחול ולכן אני מחפש מאמרים טובים
היי מאמר חכם שמעניין לקרוא ולא עוד סתם מאמר. אני כל שבוע בפייס עושה נושא חדש ומדבר עליו כל השבוע,יש לי לא מעט חברים מחול ולכן אני מחפש מאמרים טובים
O oromer New member מנהל 1/1/16 #4 טוב ממה שאני מבינה ממך, מאמר חכם= מאמר שמעניין לקרוא אותו. עיניין הוא מאוד סובייקטיבי. מה שמעניין אותי לא בהכרי יעניין אותך. אני לא מכירה בפייסבוק, אבל בגוגל scholar יש מאמרים. תוכל לחפש לפי מילות מפתח בנושאים שמענינים אותך
טוב ממה שאני מבינה ממך, מאמר חכם= מאמר שמעניין לקרוא אותו. עיניין הוא מאוד סובייקטיבי. מה שמעניין אותי לא בהכרי יעניין אותך. אני לא מכירה בפייסבוק, אבל בגוגל scholar יש מאמרים. תוכל לחפש לפי מילות מפתח בנושאים שמענינים אותך