שאלה...

Adrienne

New member
שאלה...

נכון כשהנזירים יצרו את דון? אז הם שינו את הזכרון של כל האנשים... אבל היו הרבה קטעים שג´ויס אומרת איזה מזל שבאפי היא אחות לבד וכו´ אז מה קרה לזיכרון הזה? כאילו זה השפיע על משהו בסדרה לכן אם זה נמחק ולא התקיים זה אמור לשנות את העתיד אבל אם לא זה קצת מתנגד עם הקטע שדון קיימת. מה אתם אומרים?

HuGo Hell

New member
האם שמעת על המילה..../images/Emo1.gif

"קסם"? הם עשו כישוף/לחש. וככה כולם זוכרים כאילו דון תמיד הייתה.

14מתן

New member
גם...

בפרק האחרון של העונה הראשונה באפי אומרת לג´ויס שהן יסעו רחוק משם רק היא ובאפי שזה יהיה טיול אמא בת אז מה, היא אמרה שזה יהיה טיול אמא בת ובת ?! ומאיפה הגיע עוד חדר לבית ?!

HuGo Hell

New member
היה עוד חדר בבית..../images/Emo1.gif

הן השתמשו בו כמחסן.
לעונה חמישית. -- - - - - -- - - זוכר שבאפי עשתה את המצב "טראנס" כדי לראות אם ג´וייס מכושפות בגלל המחלה שהייתה לה אולי מישהו עשה עליו כישוף והיא ראתה את החדר של דון והוא היה ריק והיה בו סתם שטויות ונראה כמו מחסן גרוטאות. וכל התמונות שדון הייתה בהם דון נעלמה וחזרה.

Evil Spike

New member
בת יחידה

כן ובפרק אחד ג´וייס אומרת לבאפי מזל את בת יחידה...

WillowFreak

New member
זה היה ב- Faith, Hope and tricks...

עונה 3 כשבאפי התלונה שפיית תופסת את מקומה וחיה את החיים שלה..

Woogyman

New member
כל הזכרונות שונו.. ../images/Emo110.gif

אין מה לעשות, פשוט לקבל את זה. זה כישוף, וככה זה. ויש לי שאלה טכנית - עונה חמישית נחשבת לספויילר? כי היא שודרה בסטאר, אבל לא בביפ. לפי הודעת המנהל צריך לסמן אותה בכוכב, אבל אני לא רואה שמישהו עושה את זה. מה לעשות איתה?

idan3k

New member
יש לסמן בספוילר עונות שלא שודרו באר

ץ. סטאר וורלד משודר בארץ. העונה החמישית שודרה בסטאר וורלד. העונה החמישית שודרה בארץ. אין צורך לסמן אותך ב
. לגבי
אין לי מושג...

star lili

New member
או קיי, שאלה-

יש פה באמת מישהו שלא ראה את העונה החמישית???

יש,

שאלתי כאן ומישהו אחד (מישהו, בגלל שמעולם לא ראיתי אותו בפורום..)ענה שכן. אם מאוד בא לכם להיות נחמדים, סמנו
על העונה החמישית. ואל.

14מתן

New member
אתם תגידו שאני רשע מרושע אבל...

אי אפשר להתחשב בכל העולם יכול להיות שיש אנשים שהתחברו לביפ רק בתחילת הסבב של העונות הזה ולא ראו עוד את עונה 3 ו4 אי אפשר להתחשב בכל אחד ואחד אז כל מה שלא שודר בארץ צריך לעשות לא ספוילר וכל מה שלא אז לא...
רשע מרושע !

Skunk On Wheels

New member
אבל

לא לכולם יש סטאר, מי שיש לו תבל דיגיטל למשל, יכול לראות בביפ, אבל אין לו סטאר וורלד (לא יודע למה, לאנלוגי של תבל יש סטאר ולדיגיטלי אין..)

ANGEL N

New member
צודקים...

אי להתחשב בכל אחד ואחד. הפורום צריך להחליט מה נחשב ספויילר ומה לא, מי שנכנס לפורום צריך להתאים את עצמו. אני לא חושב שמישהוא שהסדרה חשובה לו, לא ראה את העונה החמישית בסטאר! מי שלא ראה את העונה החמישית שילך לפורום של ביפ

למעלה