שאלה

cool2

New member
שאלה

יש פקודה שלמשל מישהו שולח לי dcc send/chat אז אני כותב אותה וזה מאשר ??

ReactoRx

New member
הגדרה, לא פקודה

File -> Options -> DCC On Send Request: סמן את Auto get file On Chat Request: סמן את Auto-accept בהצלחה!

cool2

New member
לא..

אני מדבר על פקודה כי אם למשל מישהו שלח לי דיסיסיצאט בסוקט אז איך אני מאשר את זה ??

ReactoRx

New member
הרממ... ?!?!?!?

דיסיסי צ´אט בסוקט? לא יודע על מה אתה מדבר

cool2

New member
סתכל..

נגיד אני מתחבר לסרבר מסויים בסוקט ואז מישהו שולח לי שם dcc chat אז מה הפקודה לאשר את זה כדי שנוכל לדבר בצאט ????!!!?!?!?!??

cool2

New member
לא אתה לא..

מה שאמרת לי זה בהגדרות של המירק אני בכלל מדבר על סוקט שזה לא קשור לזה, כמו שלמשל אני ייכנס מטלנט לסרבר וישלחו לי דיסיסי צ´אט. אז מישהו יודע ??

Sandro

New member
אני יודע למה אתה מתכוון..

רק תגיד לי אם זה נכון.. אתה מתכוון להיכנס דרך סוקטס ולקבל די סי סי chat.. לפי מה שהבנתי אתה מנסה ליצור מן מערכת סוקטס.. אני כמעט בטוח שזה אפשרי דרך סקוטס כל הריי כמו שאמרתי מירק הוא כולו מורכב מסוקטס.. אז או שיש חיבור לפורט מסוים בין שתי משתמשים, או שזו פקודה רגילה.. אני אנסה לברר לך אבל רק אם זה מה שהתכוונת..

cool2

New member
כן בדיוק..

ואם אתה יכול תנסה לברר לי גם איך לשלוח דיסיסי צ´אט כי ניסיתי ככה.. privmsg nick : $+ $chr(1) $+ dcc chat וזה לא עובד..

פIלי

New member
אני לא חושב ש DCC

הוא חלק מפרטוקול ה IRC. אבל מה אני יודע... חכו שאיציק יגיע...

Sandro

New member
אני חושב ש..

ה dcc בנוי מחיבור לפורט מסוים שהמירק מפיק ממנו פקודות, או משהו דומה, ברגע ששתי המשתמשים מתחברים לפורט מסוים, הם יכולים לקיים "שיתוף קבצים" אחד מן השני, כאשר אחד מגדיר לשני מה הוא רוצה.

cool2

New member
אממ..

//sockwrite -tn NAME privmsg NICK : $+ $chr(1) $+ DCC CHAT chat 1040215620 3248 ראיתי את זה בסוקט כששלחתי לו דיסיסי צאט מהמירק ואז כשעשיתי את זה זה שלח תדיסיסי צאט אבל לא התחבר, מישהו יודע מה הבעייה ??

Sandro

New member
אז...

ניתן לשלוח DCC CHAT דרך סוקטס או לקבל קובץ למשל?

למעלה