שאלה

HillalaM

New member
שאלה

חבר טוב חותם השבוע על הסכם גירושים. רוצה לתת לו משהו קטן לשמח אותו. רעיונות? ?? תודה

בדד1

New member
לא חשוב

תהיה פנוי בשבילו ככשהוא יטפס על הקירות
בעתיד הקרוב

לא יודע אם טרם מאוחר

אבל לך על צימר במדבר. לשניכם.
ככה הוא יבין שיש לו חבר שלא עוזב, ואולי בלילה, אחרי שתשתו איזה בקבוק וחצי של משהו עתיר אחוזים, הוא יספר לך באמת למה הוא התגרש ואיך הוא מרגיש עם זה.
ןאז סתם תשתוק ותן לו לפרוק.
אני יודע שזה נשמע הומואי לגמרי, וקצת אולי יבוא לך להשחיל לו צרפתיה תוך כדי, אבל תתאפק עם זה.
פשוט תהייה שם.
ולמחרת תעשו איזה טיול בשקט.

אביב890

New member
אתה שולח אותו

מן הפח אל הפחת.

הבן אדם סוף סוף מתגרש ואחרי המשברון יתחיל לחיות אז בשביל מה הוא צריך כאב ראש של כלה ועוד מיבוא ?!
מי צריך את זה לעזאזל ?
"בשביל כוס חלב לא קונים פרה". אומנם "קלישאה" אבל אמת

אביב890

New member
ואני בהחלט מסכים איתך ובגלל זה אני

שומר חזק על הפרדה מוחלטת בין חלב לבשר.
לא מתעסק עם פרות קונה בסופר בשקית ח"פ.
לגבי החזיר, אז אין לי ברירה אני אהיה חייב להמשיך לסבול את עצמי אבל בנתיים אנחנו מסתדרים מצוין.

אגב, כנראה שאת לא מעודכנת, אבל כבר מזמן הפסיקו להשתמש בנקניקיות ועברו לאמצעי עזר, הרבה יותר אפקטיבים מנקניקיות של חזירים, ושניתן לרכוש אותם בחנויות סקס ושאר ירקות.

ye44

New member
אני שולח אותו

מהפח אל הנחת וזאת לא קלישאה ! " חלב איכותי " יש רק תוצרת חוץ מתקתק ויורד יופי בגרון בארץ החלב חמצמץ שמתקלקל תוך שבועיים גם תנובה גם טרה וגם יוטבתה לגוף שלך אתה צריך את הטוב ביותר :)

אביב890

New member
נו מה אתה רוצה שיקרה ל

חלב אחרי שבועיים ? איך לא יחמיץ לך ?

ומי בכלל מחזיק היום חלב יותר מיומיים ובשביל מה ?

גם תוצרת חוץ לא יחזיק לך יותר משבועיים אלא אם כן אתה מחזיק אותו במקפיא, אבל חלב במקפיא ?!...

חוץ מיזה אני שותה קפה כך שאני כמעט ולא מחזיק חלב רק לפעמים כשבא לי להתכרבל ולהתחמם בלילה גשום וקר עם איזו דייסת קווקר או סחלאב חם.

ומבחינתי אין הבדל בין חלב מקומי וחלב תוצרת חוץ
ואני לא מפונק או בררן כמוך, אני מתחמם עם כל חלב כשקר בחוץ.
וכמו שאני מכיר את הפרות של השכן אז גם החלב של השכן לא יותר לבן.

למעלה