שאלה

שאלה

מי מכם הרגיש בעזבוני לתקופה מי התגעגע אלי בכלל? אני התגעגעתי מאוד מאוד ות´אמת לא הייתי בארץ כמעט חודש והיה באמת כייף
אז מה פספסתי, מי יתן לי תקציר של חודש? הכל כאן רץ כל כך מהר...

מו שיקו

New member
דווקא הרגשתי

ושאלתי את עצמי, האם אני מתגעגע אליה? אז השבתי לעצמי, ככה ככה, אז שאלתי ,והשבתי ,ושאלתי וככה ,העברתי לי את הזמן כי הרגשתי נורא לבד כשלא היית כאן..... יאללה , תתעדכני מהר, עוד שעתיים יש לך בחינה. מקווה שמצב רוחך שפיר,ושאת חזקה ,שמחה וטובת לב אגב, התגעגעת אלי?

האמת מאוד התגעגעתי אליך

ואתה יודע מה אני במצב רוח נדיב היום קבל שלל חיבוקים ממני
איך אני בשבילך
תותר לי על הבחינה כי גם ככה הזמן שלי קצר בוא תסכם לי קלילות אילו זעזועים או אהבות חדשות פספסתי והחמצתי בחודש האחרון

מו שיקו

New member
אז ככה

סחתיין על החיבוק,קבלי חיבוק ונישוק גם. לגבי החדשות אני כנראה לא מרגיש כל כך טוב,לא הצלחתי לריב עם אף אחד בזמן האחרון, בקושי לעצבן אחד או שניים לא חשובים,וזה ממש לא נחשב. הארוע הבולט לטעמי היה לפני 10 ימים,והוא קשור איכשהו ליומולדת שלי. יש כאן זוגות חדשים,וגם כמה התחלפו,אבל לא כל כך בא לי לרכל עכשיו כשכולם מקשיבים. לדיירים הקבועים הביאו יועצת לענייני עצבנים ועצבניות ושאר חסרי חוליות מכבי חיפה ניצחו אתמול, והפועל ינצחו מחר כמעט שלא הלכו מכות בזמן האחרון, רק קטטות לא רציניות הבכיינים והבכייניות...צ´רלי קאצ´רלי a bit lower את זה אמרתי למסז´יסטית, היא לא מבינה עברית,אני עכשיו באמצע. טוב גיברת יש לי שאלה מה את אומרת , מדריד או רומא?

יקבל התכוונתי ,יקבל על הראש

לא לתקן את האמא חחחח אני לא כועסת עליו למעשה הוא אבא ובעל נהדר רק קצת בעולם שלו, רק הוא והוא ועוד פעם הוא אבל הוא בסדר תשמע 27 שנות נישואין לא הולכים ברגל מסכים איתי?

גיוRא

New member
ת´יודעת מה..לא משנה מה התכוונת...

תשארי איתנו פה... ותראי שהוא גם יקפל... באמת..אמא של שחר.. ניסית פעם להשאיר לו ת´סדין לבוקר?,,, מי יודע,,,,<,,,,? אולי

לא מאמינה מכוער

כל אחד יש בו משהו יפה בפנים ומבחוץ בכל אופן הזקן שלי נכנס הולכת לארגן ארוחת ערב אכנס מאוחר יותר או מחר בבוקר בין כביסה לכביסה
לילה טוב

גיוRא

New member
נו היא ניזכרה ששכחה.לספר לנו שהיא

גם מבשלת....... ושוב הוא אשם,,, מה פיתום הוא מעיז להגיע.. חחחחחחח,,,,,,,,,,,,סלאמתאק,,אמא של,,, אם לא נראה לך היום,אז לילה טוב.. ואחר כך לכו לנוח

למעלה