שאלה

dehofrin

New member
לא נראה לי שבאפי מדחיקה

סדרות אחרות שאני אוהב... באפי פשוט אחת האהובות עלי... אם באפי לא הייתה(שלא נדע מצרות) אז עדיין הייתי אוהב את התוכניות שאני רואה עכשיו באותה מידה... אבל חוץ מבאפי יש את מכושפות שהיא סדרה ממש שולתת... אם לזה התכוונת...

matanbu

New member
כנ"ל אני

רק לא מכושפות אלא לויס וקלארק האגדית (עם דין קיין). ושוב זה לא כאילו באפי דוחקת משו אחר. חוץ מבאפי אני לא רואה טלויזיה כמעט ככה שזה לא משנה.

רינת4

New member
תמונה מהממת!!!../images/Emo51.gif

ואיזן סדרה...? טוב,יש לי תקופות: פעם-לויס וקלארק הייתה האהובה עלי. אנג´ל,כמובן(למרות שאם לא היה באפי אז גם הוא לא היה,אבל זה לא הכרחי..). וכרגע-(חוץ מבאפי)-"הכי גאים שיש". האמת,שאלה 3 הסדרות היחידות שאני רואה כרגע(לפחות עוקבת).

GreeCheeMan

New member
נראה לי מכושפות

למרות שהתחלתי לראות רק בעונה שמשודרת עכשיו בערוץ שלוש (נראה לי עונה שלישית) כבר היא הפכה לסדרה האהובה עלי (כמובן אחרי באפי...).

dehofrin

New member
עכשיו משודרת העונה הרביעית של

מכושפות. העונה השלישית שודרה בשנה שעברה...

idan3k

New member
../images/Emo45.gif מכושפות

אבל לא ראיתי אתה העונה השניה של הסדרה כי היא שודרה רק ביס

Skunk On Wheels

New member
דווקא העונה

שעכשיו בערוץ 3 פחות טובה מהשאר... מומלץ לראות את העונות הקודמות (ראיתי רק שניה ושלישית)

btvs

New member
אמממממ...

כמו שכמעט כולם אמרו, זה לא שאני לא רואה שום דרה אחרת חוץ מבאפי פשוט באפי היאהאהובה ביותר (!!!!!) עליי. אני גם רואה "הכי גאים שיש" שזאת סדרה ממש טובה וגם רואה זינה. סתם משהו שרציתי לציין... השחקן שיחק את סקוט בעונה השלישית בבאפי משחק עכשיו את המאהב השרמנטי של ג´סטין בהכי גאים שיש... אני חייבת לציין שהופתעתי ואני גם חושבת שהוא יותר מאים לג´סטין מאשר לבאפי. הוא כזה חמוד!!!

HuGo Hell

New member
מכושפות!! ^____^../images/Emo1.gif

מכושפות רולזזזז.. התחלתי לראות מעונה ראשונה והורדתי את שנייה ראיתי את השלישית - רביעית ועכשיו חמישית! מכושפות רולזזזזזזז..

למעלה