שאלה

RunNGun

New member
שאלה

קראתי בהודעה של סבא-גוון על צינזור של "לא משנה"... אפשר לפרט? איזה צינזור, מה הלך שם? תודה מראש אבישי

omer peleg

New member
לא יודע על ההודעה של סבא ג´ון

אבל בשיר לא משנה בפזמון שהולך "לא משנה מאיפה באת העיקר שאתה לא באטי...בלה בלה בלה" אז באטי זה הומו בפטואה אז צינזרו את זה באחת הגרסאות של השיר שבמקום הבאטי הם פשוט הפכו את זה בתוכנת סאונד וזהו

גילדורי

New member
ווי שיר ענק!!

וגם נדמה לי שסינקרס משתתף. אני כבר מא זמן מנסה למצוא להוריד אותו ואת הליריקס שלו, למישו יש?

בלייז

New member
לא אין לי...

אם היה לי לי הייתי מביא שומע:שורטי ואמסי מני-לא משנה מאיפה באת

Da Judge

New member
הוא נמצא על מיקרופון למקסימום 2...

וקה, סניק´אס גם בשיר הזה... אגב, זה די ידוע שזה מצונזר על הדיסק... אבל אולי למישהו יש את הגרסה הלא מצונזרת?

לא...

אין את הלייריקס על הדיסק של מיקרופון למקסימום 2. גם אני מחפשת אותו...:) ממש טלפתיה בלתי ניתנת להסבר. כולי חיל ורעדה סוף הדרררררךךךךךךך.

da^Lord

New member
../images/Emo13.gif

טוב אז.. גם לי יש. אבל מה הבעיה? מי שיודע לסמפל, שייקח את השיר המצונזר ויהפוך את הקטע ההפוך וישמור. ואז יהיה לו שיר לא מצונזר, אם זה עד כדי כך מפריע. לדעתי הגרסה המצונזרת גם עושה את השיר יותר מעניין, כי החרוז באתי-באטי לא נשמע מעניין לדעתי.. אבל באתי-יטאב
יפה יותר. וגם מקדים את זמנו, זה מה שמיסי אליוט עשתה עכשיו , בסינגל האחרון, השורה הלא ברורה היא בסה"כ השורה הקודמת ברוורס.

GreeCheeMan

New member
כאן אפשר לשמוע מה צנזרו

בקטע הזה אפשר לשמוע את החלק בפזמון שאומרים בו באטי הפוך

da^Lord

New member
מעניין שלא מצנזרים את עלי ג´י

אומנם נראה בריטי אבל זה לא הוא המציא את המילה. זה בפאטווה (השפה שמדברים בג´מאייקה)

BiG D

New member
אני דווקא הבנתי

שהם אומרים שם "לא משנה מאיפה באת, העיקר שאתה לא פיתה" ומחמת הטיפשיות הם עלק-עיוותו את זה אבל עושה לי הרבה היגיון שגם סתם זיינו לי בשכל

למעלה