שאלה

soybelinda

New member
שאלה

ביום שני (לפני יומיים) עשיתי קעקוע חדש.
אתמול התחיל לי אודם מסביב לקעקוע (הגיוני), והיום כל הקעקוע מפריש מוגלה.
אני לא בלחץ, אבל אמא שלי בהיסטריה. והיא ביקשה ממני לשאול האם זה רגיל והגיוני? ניסיתי להסביר לה שכן אבל היא לא מקשיבה ורוצה לשמוע מאנשים אחרים... (פשוט אין לה משתמש בתפוז)
תודה

ozshomer

New member
מוגלה או שאריות צבע?

ביומיים הראשונים אמורות להיות הפרשות של צבע ולחות, לא מעבר לזה, אם זה אכן מוגלה וזה נמשך, יכול להיות שחטפת זיהום ועם לא מתעסקים והולכים מיד לרופא.
נשמח לעדכונים.

soybelinda

New member
תודה על התגובה

והחלטתי להכנע וללכת לרופא עור (להוכיח שזה כלום) וטעיתי... קיבלתי אנטיביוטיקה כיוון שהקעקוע הזדהם משום מה... (בחיים לא קרה לי קודם שהזדהם לי קעקוע!)
מעכשיו ישתפר

תודה רבה על העזרה!

רציתי לשאול באותו עניין:עשיתי

קעקוע ביום ראשון האחרון לפני יומיים ואמרו לי שבשך חודש או קצת פחות הקעקוע אמור כולו להתקלף?
האם הצבעים ישארו אותו דבר כמו עכשיו או שיכולים להתבהר?
אודה לתשובה
ערב נעים
ש.

ozshomer

New member
אכן אמור להתקלף

יש כאלה שפעם אחת, יש כאלה שפעמיים ויש אפילו ששלוש, תלוי בעור שלך, במזג האוויר ובקעקוע עצמו.
אין ספק שהצבעים ישתנו, ולכן לא שופטים קעקוע לפי המראה שלו בחודש הראשון, אלא רק אחרי שהצבעים יתקבעו בתוך העור.

היויו

New member
בנוסף...

צבעים בהירים נהיים בהירים עוד יותר ועם הזמן נוטים לדהות מהר יותר (כמובן בתלות במיקום שלהם בגוף וגורמים נוספים).
לכן אם צבעים אמורים להיראות בהירים יותר, חכי עד אחרי ההתקלפות הסופית ורק אז תוכלי לראות אם זה אכן הגוון שרצית.
לגבי התיקון (הזכרת בשרשור אחר שיש פאשלה בסקיצה) - מאותה סיבה בדיוק עושים תיקון רק אחרי החלמה מלאה.

למעלה