שאלה

dawn 14

New member
שאלה

משהו יודע מתי הבן של דיויד( אנג´ל )נולד אבל הבן שלו במציאות לא קונור?

ANGEL N

New member
ספויילר עצבני מעלי לאנג´ל עונה 3.

יש לך מזל שאני כבר גיליתי את זה בלי כוונה,כי עוד אחד מהחברים שלך לא הזהיר מהספויילר הזה! ו

dawn 14

New member
במקום

לרשום שמונים אלפ פעם על זה שלא הוספתי
לכותרת משהו מוכן לענות לי!!!!!!!!!!!!

resputin

New member
לא,יותר לכיוון החסרת זהירות ומעצבנת

אנשים, למרות שאני לא צופה באנג´ל, ולא ממש אכפת לי- למען אלה שכן, ת-ז-ה-י-ר-ו

Adrienne

New member
אישה רעה! לא רציתי לדעת את זה!

עכשיו נהרס לי גם אנג´ל! האם תהיה איזושהיא סדרה שאני אוכל לראות בלי שיהרסו לי? לא נראה לי...

14מתן

New member
אפשר לחשוב איך היא הרסה לכם !

אני לא חושב שבגלל שעכשיו אתם יודעים
עונה 3 אינג´ל שיש לו ילד יהרוס לכם את כל העונה ! כי אני חושב שבפרק בראשון עוד יודעים ! וזה ממש מעצבן כי כל פעם שמישו במקרה שוכח לשים ספוילר על משו שולי אתם משתגעים כמו לא יודע מה, היא אומנם אשמה אבל הגזמתם !

Adrienne

New member
אני רואה את העונה ה1....

זה מעצבן... חוץ מזה
אנג´ל עונה 3 עכשיו ראיתי את 212 של באפי ושם אנג´ל אומר שהוא לא יכול להפרות אישה, איך פתאום יש לו ילד???

dawn 14

New member
זו באמת שאלה טובה

אני כמאט ולא יודעת כלום על העונה השלישית של אנג´ל . רק הייתי מאוד שמחה עם יפסיקו להתלונן ויוכלו לענות לי על השאלה ועם אתם לא יודעים אז גם תגידו. וחוץ מזה זה לא כל כך ספיילר כי לא אמרתי כלום על העונה חוץ מה
שלאנג´ל יהיה ילד בשם קונור אבל לא הרחבתיעל הילד או משהו.

Idomania

New member
אתה איזה יופי זה הסתדר??

עכשיו אתה תצטרך לחכות את העונה השלישית כדי לקבל תשובה! מוסיף למתח... טוב נו אני מודע שגם אני התעצבנתי שגלתי את זה אבל באמת זה אחד הדברים שלא מפרעים להנאה של העונה...

max2k

New member
הוא לא אמר

הוא הסכים ונראה לי שזה היה יותר רמז לכיוון של סקס.

Adrienne

New member
הוא אמר את זה...

אני זוכר שהיא אמרה לו שהיא ידעה שיש כמה דברים שערפדים לא יכולים לעשות(ערפדים בכללי לא רק הוא)... וכמו שאנחנו יודעים ערפדים יכולים לעשות סקס - והם טובים בזה... חוץ מזה אם הגוף שלא מת אז הוא לא אמור לייצר כל מיני חומרים לכן גם לא נראה לי שהוא יכול להפרות אישה... אבל רק תגידו לי אם זה יסתדר איךשהוא בסדרה או שזה סתם חור?

max2k

New member
ברור שערפדים יכולים לעשות סקס

הוא פשוט לא יכול. ןהכלי לילדים זה סקס. לא סתם נעשתה השיחה הזאת, היא כבר הראתה שסקס זה מחוץ לגבול בשבילו.

Idomania

New member
זה הנה עוד משהו מוזר..

הגוף מת והוא באמת לא אמור לייצר חומרים אז איך כשהם נפצעים או נחתכים התאים מחדשים את עצמם?? או כשעצם נשברת.. איך היא מתאחה??

Adrienne

New member
אולי זה חלק מהכוחות שלהם...

או אם כבר אז אין להם עצבים לכן הם לא אמורים להרגיש כאב... למה הם מרגישים כאב שקוטלים אותם או משהו??

למעלה