מצטערת לשמוע גם בשבילי זו פעם ראשונה שאנהי שומעת זאת, גם אני עברתי את זה לפני חודשים העוברים שנים היו נפלו בשבוע שמיני ויומים, מצטערת יקרה.. נסו שוב לא לוותר
מה אנחנו חיות? אי אפשר להתגבר על המשיכה? חחחח אם נורא רוצים לשמור על הידידות...אז תתגברו על המשיכה. אם נורא נמשכים...תוותרו על הידידות חחחחחח Simple as that
בידידים. יש לי ידידה נפלאה שיום אחד קרה מה שקורה בין גבר לאישה וזה היה אפילו טוב יותר מהידידות מסיבות שאינן קשורות בידידות לא התאים לה הקירבה האינטימית והיום אנחנו ידידים עוד יותר טובים. מכלול הסיבות שהורסות ידידות הן רבות, יחסים אינטימיים אינם הורסים ידידות מריבת אוהבים כן.
ואם בוגרים מספיק להמשיך להיות ידידים, למרות התקרבות כזאת. נשמע לי קטנוני לחשוב שאי אפשר להחזיר את הגלגל אחורנית, צריך פשוט לראות בזה חויה מסויימת ולנתב את הקשר לדרך הטובה לשני הצדדים.
מכיר זוג, שבמשך חצי שנה נסו להיות ידידים בלבד. הניסיון היה מעניין, אבל, כבר שנה שהם לא משחקים במשחק הזה. עברו לשלב הבא... - וטוב להם. למה לאכול רק את הלחם היבש, כשאפשר למרוח עליו ריבה?
אמרתי שאפשר - אז אפשר ! איזה נזק זה כבר יכול לעשות ? אז אתה מכיר אותו/ה מפן נוסף, אז מה ? למה להיות קטנוניים כל כך ??? ואני יודעת - כי ההוא סיפר לי. ואתה - למה לא באת למסיבה ?????
כשלגבר ואישה יש המון משוטף, כמו צורת מחשבה, תחביבים, קרבה נפשית, רצון לדבר ולראות אחד את השני, ועוד הרבה הרבה... זה רק עניין של זמן עד שהם יהיו במיטה ביחד. ואם גם שם הכל תקין, אז הם לא ירצו לקום משם. סתם, מחשבות וירטואליות על נושא וירטואלי.