שאלה

ortalsalma

New member
שאלה

היי צהריים טובים
לגבי עדכון גוגל האחרון שיצא ב21.4 אמרו שהמון אתרים יפגעו בעלי אתרים שהינם רספונסיבים האם מישהו הרגיש בפגיעה כל שהיא?
אני מקדמת אתרים וקראתי על העדכון באתר הזה - קידום אתרים בגוגל מבחינתי האתר שלי לא נפגע בכלל האם יש מצב לחששות בעתיד או שזה סתם היה איום סרק ? אשמח לשמוע פרטים נוספים אם מישהו נפגע במיקומים או נענש תודה ויום טוב !

yoni141

New member
תגובה שלי

ראשית גוגל לא דברה על פגיעה !
גוגל דברה על העדפת אתרים מותאמים על פני אתרים לא מותאמים
אם למשל האתר שלך הוא במקום 5 בגוגל ואין לאף אחד מהמתחרים אתר מותאם - אף אחד לא יזוז במיקום ...
אם האתר שלך מקום חמש ויש אתרים מותאמים במקומות 6-7 הם יקפו את האתר שלך אבל האתר שלך
לא יענש ... רק ירד שני מקומות למטה עד שיעודכן לסלולר ואז סביר יחזור למיקומו הראשוני.

שנית,
גם אני לא הרגשתי כל תזוזה באף אחד מהאתרים המקודמים על ידי.
לדעתי העדכון המדובר לא בוצע.
אבל ... אין לי ספק שהעדכון יבוצע או בשלבים איטייים או במכה אחת בשלב כלשהו בעתיד
זאת מאחר ומדובר בעדכון נכון ומוצדק שגוגל משוכנעים בנחיצותו, כך שכדאי להערך אליו בכל מקרה - הוא יגיע ....

גוגל נתנה תאריך יעד כדאי להלחיץ את כולם

את השינוי בתוצאות היא תעשה לאורך זמן
זאת דעתי
הקישור בהודעה שלך חסום לגוגל אבל שיהיה

sigalit53

New member
אז ככה...

גוגל התריעה עוד לפני מספר חודשים על עדכון מובייל צפוי... שום דבר לא הגיע בהפתעה
לגופו של ענין - חיובי, אתרים רבים נפגעו בעדכון האחרון כתוצאה מאי היותם ידידותיים לסביבת המובייל.
חשוב לציין שהפגיעה בדירוג מורגשת רק כשמחפשים ממובייל, לא ממחשב רגיל.
לדוגמא:
נניח שיש לך אתר בתחום האופנה
האתר נראה מעולה במחשב רגיל אבל זוועה בסמארטפון (האתר לא מותאם למובייל).
עד היום, כשחיפשו בגוגל את הביטוי "חדשות בתחום האופנה" - האתר שלך הגיע לדף התוצאות הראשון בגוגל, בלי קשר אם החיפוש בוצע ממחשב רגיל או מטלפון
אחרי העדכון האחרון - האתר שלך ממשיך להופיע בדף הראשון כשמחפשים את הביטוי "חדשות בתחום האופנה" ממחשב רגיל, אבל כשמחפשים את הביטוי הזה מטלפון - האתר לא מופיע יור בדף הראשון, רב הסיכויים שגם לא בדף השני והשלישי

למעלה