שאלה

©ESSENCE

New member
שאלה

תגידו יש קשר בין השיר של טופאק FUCK DRE לשיר של דרה FORGOT ABOUT DRE? מה היה בינהם איזה סיכסוך ?

RunNGun

New member
היה סיכסוך

לא ידוע לי שיש לטו-פאק שיר שקוראים לו FUCK DRE... אבל בכל מקרה, ככל הידוע לי אין קשר. מה שכן, היה סיכסוך בין טופאק לד"ר דרה בשל סיבה שאני לא יודע (מעריצי הווסט קואוסט מוזמנים לעזור לי...
) אבישי

Pace

New member
לפי מה שהבנתי

לדרה נמאס מהצורה שבה הדברים התנהלו ב-Death Row, והוא שמר על ריחוק מהרבה אנשים בחברה, דבר שיצר לו תדמית של מתנשא. הסיבה שטופאק הסתכסך איתו היתה המשפט של סנופ, שהיה בשלבי הסיום באותה תקופה. דרה היה צריך להגיע לבית המשפט לתת עדות שהיתה, לדברי טופאק, עוזרת מאוד לסנופ, אבל הוא לא הופיע בגלל שהיה "עסוק מידי". טופאק העצבני כמובן לא ישתוק, ולכן פתח עליו את הפה בכמה שירים. ציטוטים לדוגמא: "We shook dre gay ass, now he´s out of the closet" "California Love, part mothafuckin´ 2 without gay ass Dre"

Psycho MC

New member
2Pac VS. Dr. Dre

לגבי הסכסוך: הוא היה מוזר, כי טופאק ודרה היו "חברים" די טובים, במיוחד אחרי שעשו את השיר הנהדר "California Love". יש כמה סיבות: טופאק אמר שזה בגלל שדרה לא עשה כלום ב-"Death Row" (הלייבל שטופאק היה חתום בו) והיה לוקח את כל הקרדיט מעבודתם הקשה של האנשים שבאמת עבדו קשה. טופאק לא אהב אותו בגלל זה ובגלל שגם דרה אף פעם לא תמך בסנופ במשפט שלו (באישום רצח), אבל כנראה זה הפריע לטופאק יותר מסנופ. דרה לא הגיב על זה חוץ מזה שאמר שהוא וטופאק אף פעם לא היו "קרובים מספיק" והוא לא מכיר אותו כל כך טוב ולא כדאי לרדת עליו (דרה). והסיבה הנוספת היא: סיוג´ אמר בריאון שדרה הוא הומו (אמיתי, ולא סתם כדי לרדת עליו) וטופאק לא רצה שיעבוד איתו ב-"Death Row" כי לדרה היה מאהב הומו כשהוא היה נשוי עם ילדים. טופאק קורא לו "הומו" בהרבה שירים והנה כמה ציטוטים: "that nigga sittin´ up in his mansion suckin´ dick, eatin´ pussy" "we shook Dre punk ass, now we out of the closet" "check your sexuality it´s fruity as this alize" "California Love Part II without gay ass Dre" אין קשר בכלל בין השירים "Fuck Dre" (שלא נראה לי שקיים שיר כזה בכלל) והשיר המצויין בהשתתפות של אמינם "Forgot About Dre"...

©ESSENCE

New member
יש כזה שיר

2pac - fuck dre אני לא יודע מה הסיפור של השיר הזה אם הוא אמיתי אבל מצאתי אותו בטעות בקאזה ותישמעו אותו ואת FORGOT ABOUT DRE אז מוצאים קטעים שהלירקס וגם המנגינה דיי דומה כאילו הם מחקים אחד את השני כמו הקטע שאמינם אומר SO WHAT DO YOU SAY TO SOMEBODY YOU HATE ? ועוד כל מיני

EmGee

New member
לפי מה שיש בקאזה:

כתוב unreleased material (חומר לר משוחרר הנקרא גם גנוז) וכתוב שהוא מארח בשיר הזה את twista_swoop G

למעלה