שאלה

פוזנא

New member
שאלה

חזרתי ממסעותיי בניכר עם סטיפה של 200 סרטי DVD. כרגע אני צופה בהם דרך ה DVD של המחשב. האם ניתן להוסיף כתוביות בעברית ?? ואם כן - איך ?

לא. האפשרות היחידה היא לעשות

RIP לסרטים, וזה לא מומלץ אם אין לך 10 GB פנויים...

לא יאומן כי יסופר. המציאו תוכנה

כזאת. מה שבטוח היא יצאה ממש לאחרונה, כי אחרת כבר היה לי אותה. (ועכשיו יש לי)

webmasterN

New member
../images/Emo6.gif ראית את תאריך היציאה?

14 July 2001, אם אתה בקטע הזה אז בטוח שיש עוד תוכנות כאלה, חפש.

פוזנא

New member
אם הבנתי נכון

התוכנה החדשה הזו חוסכת לי בעצם את העתקת הסרט למחשב ? כלומר כל שנותר לי הוא למצוא תרגום ברשת?? אם מישהו יודע איך זה עובד בדיוק - אשמח לפירוט.

tomer888

New member
זה מה שהבנתי גם אבל אני לא מצליח

וזה הכי מעצבן שהבאתי מסין איזה 100 סרטים

webmasterN

New member
לאאאא, בדקתי את התוכנה

וזה בכלל לא מה שזה. בסיקור הם כתבו שניתן לנגן את ה-DVD עם תרגום חיצוני (לפי מה שהבנתי) ומתברר שזה סתם חראטטה, הוא רק משנה את המאפיינים של התרגום שקיים כבר בתוך ה-DVD. מצטער לאכזב.

webmasterN

New member
עזוב סחטיין על זה, אבל ...

מצאתי את התוכנה האמיתית שעושה את זה, היא ממש ממש פשוטה. צריך רק להמיר את הכתוביות לפורמט מיוחד שהתבנית שלו היא כך: [00:00:30]תבי - 3067 לפני הספירה [00:00:35]לפני חמשת אלפים שנה [00:00:37]לוחם זעי שכונה|מלך עקרב [00:00:40]הוביל צבא עצום למערכה מדובר בתרגום בפורמט SUB, אז להמיר את התרגומים שלכם לפורמט הזה ללכת בתוכנה ל-Option Import Subtitle ומסמנים את התרגומים שלכם שאתם רוצים להעביר לתוכנה, יש לכם בתוכנה מד זמן שבעזרתו תשלטו על זמן הצגת הכתובית וזהו.. ממש פשוט ודיי מסורבל, אין אפשרות דיוק. חוץ מזה אתם פותחים את הסרט רגיל בתוכנת ה-DVD שלכם או במדיה פלייר ואז כשהסרט מתחיל אתם משגרים את הכתובית מהתוכנה השנייה והתוכנה תשים לכם פס שחור מתחת או מעל המסך עם הכתובית רצה. צירפתי לכם תמונה: למטה יש את הפס השחור שעליו רצה הכתובית ושאר המסך זה סתם סרט מ-DVD ששמתי להדגמה. בהצלחה.

webmasterN

New member
הנה התוכנה

ותסמכו על זה שאני יחפש עוד תוכנות, יותר טובות עד כמה שאפשר.

wr האחד

New member
קישור שבור הנה רק ככה אפשר להוריד

הנבלות לא מאפשרים שמירת קיצור דרך תלכו ל http://www.digital-digest.com/dvd/downloads/encoding_sub.html ותחפשו למטה SUBTrack 1.0 ולגופו של עניין תוכנה מעט מסורבלת פס שחור עבה מידי קושי בזיהוי תרגומים אבל אפשר לנסות תודה על ההמלצה

tomer888

New member
אבל הבעיה שניסיתי לייבא כתוביות וזה

לא מקבל את זה וגם התוכנה דמו

ההוגה

New member
הנה התוכנה שתפתור לכם את כל הבעיות

התוכנה מתאימה ל- PowerDVD בלבד. היא מציגה פס אפור בתחתית המסך עליו יוצגו הכתוביות. כל כתובית שתשימו שם כבר מותאמת לסרט. http://milan.co.yu/pdvdsp/ עדיין בגירסת Beta, אבל יותר טוב מכל דבר אחר.

tomer888

New member
את זה הצלחתי אבל אפשר לתזמן שיהיה

יחד הדיבור והתרגום

למעלה