שאלה.......

לירוני53

New member
שאלה.......

היי לכולם
אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים לשאול ולהתייעץ, אם לא, תגידו לי ואעביר למקום אחר:)
בכל מקרה, רציתי להתייעץ לגבי משהו..
גברים שיצאתי איתם, בין אם זה סתם דייטים, או מערכות יחסים ארוכות יותר, אמרו לי שאני עצורה, ושאפילו לפעמים משדרת חוסר עניין (למרות שזה ממש לא ככה..). פשוט לוקח לי יותר זמן להפתח.גם מבחינה של נשיקה בדייט ראשון או משהו כזה, אני כזו, ואין מה לעשות..
לאחרונה גם יצא לי להכיר מישהו שדיברנו בטלפון משהו כמו שבוע (לא יצא להפגש לפני), שהוא שהואמרגיש עצור לגביי..(הוא התכוון לזה, שלמשל בשיחות לא היו לנו שיחות עומק ונפש (למרות שאני ממש לא חושבת ככה), ושאין אינטימיות בשיחות שלנו..(וזה עוד שהוא לא פגש אותי בכלל!!).
אני באמת לא מבינה...מה לעשות שאני בנאדם שלוקח לו יותר זמן להפתח, וכן, אם אני לא מכירה מישהו ובחיים לא פגשתי אותו, אני לא אתחיל לשפוך לו את כל ליבי..
(אגב, אני הכיייי בנאדם של שיחות נפש ועומק, זה לא בעיה שלי שהוא לא חיכה עד לפגישה בשביל לבדוק את זה....)
סתם לפעמים לא מבינה את הצד השני=\

מאוד בולט ממה שכתבת שאת מאוד החלטית בעניין זה ש"את כזאת"

שימי לב שחזרת בואריאציות שונות על:
"מה לעשות אני כזאת" או
"אין מה לעשות"
(במילים אחרות: אני כזאת, קחו או עזבו ועם זה אנצח).

עכשיו השאלה למה כתבת כאן?
כי בכל זאת את כנראה מוטרדת מהעניין.
אז או שאת מחפשת חיזוק לזה ש"את כזאת" ואין מה לעשות
או, שאולי בכל זאת את רוצה לנסות קצת לחשוב יחד אם אפשר (אולי, קצת :) בכל זאת, לעשות! ) משהו, כדי לשחרר טיפה
ולהיות פחות עצורה.

בטוחה שאם רק תרצי, יהיו כאן כמה רעיונות יצירתיים שאולי למשהו מהם תתחברי.
אבל השאלה אם בכלל את רוצה?

אפשר לעשות שינוי,
זה חייב להתחיל מרצון, מפתיחות ומיכולת להקשיב.
לשמוע באומץ כי אם כמה אנשים אומרים את אותו הדבר אולי כדאי לנסות אחרת?
אני ממש רואה אותך שולחת ידיים קדימה להגן על המקום העצור.
לפעמים צריך להשאר שם, עד שמבשילים לעשות שינוי.
ולפעמים, זה תמיד נשאר סגור.

שלום

כנות חשובה, אבל לא צריך להגזים בביטוי רגשי כבר מהתחלה. כדאי לתת מחמאות ומלים יפות, להגיד מה מרגישים ולתת אהבה ודאגה. כדאי גם לעזור כשצריך. היי אמתית אתו והראי לו מה את מרגישה כלפיו, ותני לחברות להתפתח.
&nbsp

דאולי

New member
אני בעד התנסויות, חקירה ובדיקה

אז אולי פעם הבאה פשוט תנסי משהו חדש שעוד לא ניסית.
אולי כן תספרי משהו מהלב, אולי כן תראי יותר רגש, חום או מה שזה לא יהייה.
אולי תשאלי יותר שאלות את הצד השני ותתענייני, ותבדקי האם זה יוצר תגובות חיוביות יותר מגברים.
בכל מקרה מה שחשוב זה שזה ישאר בגבולות שבהם נעים לך להיות את.

סיגלית 2014

New member
מנהל
גברים אמרו לך

מה שקלטו ממך.
יכול להיות שאת אכן משדרת ריחוק וקור. זה יכול להתפרש אפילו כסנוביות.
תמיד אפשר להסיק שהם יכולים לחשוב מה שהם רוצים ולומר מה שהם רוצים. והרגשת השלמות עם עצמך היא העיקר.
ולא הייתי ממליצה לך להתחיל לעשות שינויי אופי מן הקצה אל הקצה. יש לדעתי גברים שדווקא חושבים שבחורה ביישנית, די שקטה וסגורה יותר מסקרנת ומעניינית. והעניין מגרה אותם ללמוד עליה יותר.
אבל, אם העניין "שם לך רגל" ומפריע לך בקשרים עם גברים, הייתי ממליצה לקחת את הביקורת הזו בחשבון. לא חייבים להיפתח ישר ולחשוף את הקרביים, אבל אפשר להיות קצת יותר מחוייך, יותר חברותי.
להבין שלא רק את מנסה להכיר את הצד השני אלא הצד השני מנסה להכיר אותך. לכן השדר שצריך להיקלט ממך הוא שאת מעוניינת להכיר ולא ישר הודפת.
בהצלחה.

oritta17

New member
יקירה,,ה"בעייה" היחידה היא, שלא פגשת את האדם הנכון,,

שלום לך יקירה.
יש המון דמויות בחיינו ,שאותם אנו פוגשים ,ולא תמיד הם אלה המתחברים לליבנו מההתחלה,
וצריך זמן והרבה סבלנות כדי "למצוא" את הקשר הנכון.

היכרות בין 2 אנשים היא בדיוק כמו קריאת ספר :
יש מי שקורא את הספר ,ומקדיש מזמנו ,מדף ההקדמה - ועד לדף האחרון,
ויש כאלה ,, שהם -לא מבזבזים זמן, וניגשים ישר לקריאת העמוד האחרון,ובכך מפסידים את כול חוויית הקריאה שבספר.

לפי שתיארת, נראה שאת פגשת את אלה האחרונים, חסרי הסבלנות שלא מבזבזים זמן, ולא בעניין של השקעה לבנייית קשר.

את עדיין לא פגשת את אלה שיתאימו ליצירת קשר אמיתי ,קשר הדורש תקופת היכרות והקדשת זמן ,בכדי "לקרוא" את
רחשי ליבך ולהתנהל בקצב שלך.

יקירה,
הטיפ. שלי עבורך:
אל תנסי לעולם להשתנות בשביל אף אחד, היי את עצמך, עם האמת שלך,
גם אם בהתחלה אומרים לך שאת עצורה/סגורה ושונה מהאחרות .(זו תכונה נפלאה בעיני אנשים רבים).
זו את יקירה , זו דרך התנהלותך, את בחורה מוסרית , שלא "נופלת "על ההתחלה לזרועותיו של הדייט הראשון,
וזה נפלא שכך, (גם אם זה לא מוצא -חן בעיני -הבחור שהגיע לדייט ,וכבר מנסה לחנך אותך ולשנות את אופייך,
כי תיכנן לפגוש דייט פתוח ולוהט , והתאכזב כשלא ענית לצפיותיו.
בווודאי שאין לו שום זכות לנהוג בחוצפה ולהלחיץ אותך לנשיקות ,כבר בערב הראשון, כשבקושי נפגשתם.

אדם כזה הוא לא בשבילך,הוא לא רציני לקשר, הקצב שלך שונה, אז לכי עם רגשותייך,ואל תפלי ברשת של אף אחד ,
תני לליבך להוביל אותך לאדם שיבין לליבך ,שירצה בקשר אמיתי ,ויהיה ראוי לך,להבנותייך ולרצונותייך .
הגבר שבאמת יהיה ראוי לך, יהיה זה שיבין לליבך ,הוא לא ינסה להעיר לך על אופייך הסגור,או על חוסר הפתיחות כלפיו.
אלא, יהיה זה שיתנהל בקצב שלך,ויהיה גאה בך בתכונותייך ובדרך התנהלותך.
&nbsp
לסיכום:
תעריכי את תכונותייך החיוביות, היי את עצמך ,ושלא ינסו להשפיע על דרך התנהלותך,כי זו את, וכבודך ורצונך תמיד יכובדו.
קחי כול דייט בעירבון מוגבל, לא לצפות ליותר מדי מאף אחד, וכך גם לא תתאכזבי יותר מדי,
עד שיום אחד תופתעי, וזה יקרה כשיגיע האדם הנכון ,שיבין לליבך, יהיה ראוי לך, וישקיע מזמנו ,לבניית קשר אמיתי .

לירוני53

New member
תודה לכולם!!

קראתי כל תגובה ותגובה, תודה רבה לכולם על כל העצות! עזרתם לי מאוד, אני אקח לתשומת ליבי את התגובות כאן:)

תודה רבה לכולם:)

למעלה