שאלה
בביקורי האחרון בקנדה (מחוז קוויבק הצרפתי הפעם) נכנסתי למסעדה צרפתית פלצנית כזאת (מה לעשות שם זה עולה כולה 100 שח לארוחת חמש מנות מקושטת ומופלצת ובארץ...בכלל אין לי כסף) אבל לא על זה רציתי לדבר נעזוב לרגע את הסלט הפפצפון, הקישוטים ושאר הקשקושים - הזמנתי פילה מניון היה כמובן פיצי אבל הווווו כה טוב - די עבה כזה ועסיסי וטעים השאלה - מה בדיוק הצרפתים עושים לסטייקים שלהם??? זה לא היה הרגשה של "ברבקיו" בכלל - היה מעבר לזה והשאלה הלא פחות חשובה - האם הצליחו הצרפתים פעם ראשונה לגרום לי אושר...בדרך כלל הם רק מעצבנים אותי... תודה אור
בביקורי האחרון בקנדה (מחוז קוויבק הצרפתי הפעם) נכנסתי למסעדה צרפתית פלצנית כזאת (מה לעשות שם זה עולה כולה 100 שח לארוחת חמש מנות מקושטת ומופלצת ובארץ...בכלל אין לי כסף) אבל לא על זה רציתי לדבר נעזוב לרגע את הסלט הפפצפון, הקישוטים ושאר הקשקושים - הזמנתי פילה מניון היה כמובן פיצי אבל הווווו כה טוב - די עבה כזה ועסיסי וטעים השאלה - מה בדיוק הצרפתים עושים לסטייקים שלהם??? זה לא היה הרגשה של "ברבקיו" בכלל - היה מעבר לזה והשאלה הלא פחות חשובה - האם הצליחו הצרפתים פעם ראשונה לגרום לי אושר...בדרך כלל הם רק מעצבנים אותי... תודה אור