שאלה

driver k

New member
שאלה

הורדתי לפני כמה ימים את הסרט הארי פוטר הראשון בשני חלקים ואני לא מוצא כתוביות שבאות בשני חלקים רק סרט שלם אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא בבקשה תגידו לי

דרור 26

New member
לא חוקי ולא נעליים

הוא הוריד את הסרט ועכשיו הוא רוצה להוריד כתוביות על כתוביות יש זכויות יוצרים בדיוק כמו על כותרים לבוא ולשאול איפה למצוא כתוביות זה בדיו כמו לבוא ולשאול איפה למצוא את הסרט

EU

New member
דרור למה אתה נמצא פה?

בטוח שאתה עובד באיזה חברה על כל בקשה של תרגום לא חוקי לא חוקי תתחיל להתמקד בעצמך זה עבודה של מנהל להגיד מה חוקי ומה לא ולא שלך

שרונקאם

New member
דרור, כנס לכאן.

1. אני זה שמחליט מה ימחק ומה לא ע"פ שיקול דעתי בהתאם לחוק במדינת ישראל ולא ע"פ בקשתך. 2. על כתובית לא חל חוק זכויות יוצרים, שכן אנו מתמללים לבד את הכתוביות ולא מעתיקים אותם מ-DVD מקורי עם כתוביות מאולפני כתוביות. 3. לא איכפת לי שהיא הורידה סרט ולא ענייני, היא ביקשה כתובית, וזה חוקי, אם אני בעל מכולת ומישהו משלם לי בכרטיס אשראי, לא מתוקף תפקידי לבדוק אם הכרטיס גנוב, היא רוצה כתוביות, לא איכפת לי לאיזו מטרה, כי אני מספק סחורה חוקית, היא רוצה לעבור על החוק, שיבושם לה, זה לא קשור אלי. שרון.

שרונקאם

New member
ועוד משהו...

מצידי שיהיו כאן 154327560934876346 הודעות של אנשים המבקשים סרט מסוים. זו לא עבירה לבקש סרט. מי שיספק לאותו אדם קישור להורדת הסרט, ביצע עבירה. ואז יש עילה למחוק את ההודעה שלו. לבקש זו לא עבירה, לספק סחורה גנובה זו כן. שרון.

webmasterN

New member
לספק קישור לסחורה גנובה זאת

עבירה? לא שיש לי קישור רק רציתי לדעת. מעניין אותי יותר האם הקטע של הכוברים (www.covers.cc) הוא חוקי, והאם אני יכול לחלק כאלה פה למי שיבקש (במקרה)?

שרונקאם

New member
כן

זה חוקי, חוקי לרכוש אותם וחוקי להוריד אותם. כשם שחוקי לרכוש פוסטר של סרט, למשל של אוסטין פאוארס... או... להוריד מהאינטרנט. אגב, כל אתר סרטים, אפילו וואלה. מציג את פירוט הסרט בצמוד לפוסטר שלו. כל אתרי סיקורי הסרטים עובדים בצורה הזו, לכן, זה חוקי. שרון.

למעלה